2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچه لباس عقدم سال ۸۹ شد ۲۰۰ تومن الان متری ۸۵۰ هزار تومن ۵ متر ازش دارم رنگ بنفش چرک 😁دیگه هرچیو داشتم مدش رفت استفاده کردم پرت کردم همین پارچه مونده دلم نمیاد بدوزمش 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
بله گلم

والا ما سال ۹۲ عقد کردیم

واسه عقد محضری یه کت و شلوار سفید خریدم.

واسه جشن عقدمم تم نباتی داشتیم

لباسم نباتی بود.سفره عقد و کت و شلوار همسرمم نباتی بود.

واسه خرید عقدمم یه مانتو و شلوار و لباس خونگی و کیف و کفش و شال و لباس زیر و... خریدیم

والا ما سال ۹۲ عقد کردیم واسه عقد محضری یه کت و شلوار سفید خریدم. واسه جشن عقدمم تم نباتی داشتیم ...

خرید عقد چیاس؟

من گزاشتم برا وقتی ک خاستم برم خونه خودم بریم بخریم

نعمت هایتان را بشمارید :)))))
مبارررررکه.برای دوماد چی؟چند نفری میرن خرید؟

ممنون

واسه داماد هم کت و شلوار و لباس خونگی و لباس زیر و کمرلند و پیراهن و کراوات و کفش و...

حلقه و سرویس طلا هم خریدیم

یادش بخیر طلا گرمی ۸۹ هزارتومن بود🥴🤦‍♀️😐😐😐

ما واسه خرید عقد مون یه لباس مجلسی خریده بودیم که بعدش قراربراین شدماکسی بپوشم....کت وشلوارداماد....پیراهن.....ویه سری لوازم ارایش واسه هردومون...قران باجلدش.....

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین