مامانا کیا زایمان فیزیولوژیک داشتن و چطور بوده و اینکه از زایمان در آب هم استفاده کردن یا جکوزی برای کم شدن درد و اینکه چندتا بخیه خوردن ؟ بنظرتون برای من که طول سرویکسم کوتاه بوده و تا اخر استراحت مطلق هستم ممکنه زایمان فیزیولوژیک داشته باشم؟؟؟
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور بود عزیزم شما در آب هم رفتید و دردش و بخیه ها چی ؟
نه زایمان در اب تفاوت داره
زایمان فیزیولوژیک من به صورت طبیعی بود بدون دخالت پزشک تو روند زایمان و بدون مسکن و امپول فشار ، فقط چن تا بخیه کم خوردم اونم دکترم بیشتر برای زیبایی زد
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
فقط بچرو گرفتن و بندنافو زدن و بخیه زدن و بچرو تحویل دادن شکممو فشار دادن والسلام
اخه من دیدم توی اتاق های خصوصی میرن داخل جکوری یا وان تا دردها کمتر بشه بعد موقع زایمان میان روی تخت
اون عزیزم زایمان در آبه
اسمش فیزیولوژیک نیست