2777
2789
عنوان

آی یو آی

501 بازدید | 21 پست

دوستان سلام.من ۲۳سالمه،تنبلی تخمدان خفیف دارم،دوسال و نیمه که اقدامم.دکتر پیشنهاد آی یو آی داده بهم.مبخواستم بدونم تجربه ای دراین باره دارید؟به نظرتون انجامش بدم یا صبر کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دوره هات چند روزس؟ رفتی سونو تا حالا؟ روز چندم رفتی و سونو میری فولیکولت روز سایزش چند؟ وزنت چ ...

عزیزم سی روزه هستم معمولا.دوساله هرماه روز چهاردهمم میرم سونو .وزنمم ۶۲کیلو هس،قدم۱۶۰

عزیزم دوره هات چند روزس؟ رفتی سونو تا حالا؟ روز چندم رفتی و سونو میری فولیکولت روز سایزش چند؟ وزنت چ ...

فولیکولمم هرماه با دارو میاد به بیست میرسه.وگرنه مثلا ده یا زیر ده هس.ولی پریودم مرتبه

عزیزم سی روزه هستم معمولا.دوساله هرماه روز چهاردهمم میرم سونو .وزنمم ۶۲کیلو هس،قدم۱۶۰

سایز فولیکولات چند؟ رفتی عکس رنگی؟ شاید چسبندگی داری؟ شوهرت آزمایش داده؟

من خودم 6 ماه دارو میخوردم . روز 13 میرفتم سونو فولیکولم 17 یا 18 بود و نمیگرفت. تا اینکه باردار شدم و خارج رحمی شد و سقط شد. بعد از اون تصمیم گرفتم دارو نخورم. سه ماه هر روز یک ساعت پیاده روی میکردم و خودم رو بستم به خوردن گرمیجات . گوشت گوسفند ، لوبیا سبز. آب گوشت و خوراک لوبیا و تغذیه م رو اصلاح کردم. باور کن بعد از چهار ماه از سقطم که گذشت با دو بار اقدام همون ماه اول باردار شدم.

خودم فولیک اسید و  ویتامین ای میخوردم. به شوهرمم فولیک اسید و ویتامین دی و قرص کیوتن دادم. 

ب نظرم شما اگه عکس رنگی نگرفتی برو بگیر.شوهرت هم آز بده. اگه مشکلی نبود یه مدت بدون دارو اقدام کنین(البته با ورزش و اصلاح تغذیه)

یعنی دکتر گفت تخمک دارم ولی کوچیکه و به دارو جواب میده معمولا.

حتما انجام بده سه بار تکرار کن 

انشاالله دفه اول مثبت میشه 

منم یبار انجام دادم 21 سالمه تنبلی دارم 

ولی شوهرمم ضعیفه واسه همین دوباره نرفتم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
سایز فولیکولات چند؟ رفتی عکس رنگی؟ شاید چسبندگی داری؟ شوهرت آزمایش داده؟ من خودم 6 ماه دارو میخوردم ...

عکس رنگی گرفتم مشکلی نبوده.شوهرمم آزمایش داده گفت تحرک اسپرمش لب مرز هس ولی دارو نداد.پس نظر شما اینه که دست نگه دارم فعلا؟

عوارض خاصی نداشت؟

ن هیچی هیچی هیچی خیلی راحت مث یه معاینه اسپرم تزریق شد و تمام برگشتم خونه 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞