2777
2789
عنوان

مایع لوله بازکن

619 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها لوله بازکن رو توی سینک ریختین شما؟تاثیرداره؟ مثلا اونجایی که ازسینک نگاه میکنیم که پیچ داره اونجارم تمیزمیکنه آشغالاش برن؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

ن من نریختم

ولی خطر داره مراقب باش.

اونجا رو وایتکس بزن خب

از داخل کابینت باز کنید لوله هاشو.قشنگ ببر تو سرویس بهداشتی بشور.تمیز میشه نیاز ب لوله باز کن نبست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا لوله رو باز نمیکنی خودت تمیز کنی؟؟؟ لوله باز کن اگه بخوره به سینک، استیل رو بدجور سیاه میکنه.هی ...

آخه هربار که بازکردیم به مشکل خوردیم برا بستنش همش چکه میکنه براهمین گفتم اصلا بازش نکنیم

ن من نریختم ولی خطر داره مراقب باش. اونجا رو وایتکس بزن خب  از داخل کابینت باز کنید لوله هاش ...

منظورم ازاونجاییه که آب میره پایین ازبالا که نگاه میکنم معلومه مو واین چیزا داره میخوام بدون بازکردن تمیزبشه. وقتی بازمیکنیم تاچندروز درگیرمیشیم چکه میکنه.  

منظورم ازاونجاییه که آب میره پایین ازبالا که نگاه میکنم معلومه مو واین چیزا داره میخوام بدون بازکردن ...

ما باز میکنیم چکه هم نمیکنه.

نمیدونم‌گلم با لوله باز کن میرن یا نه

تخلیه چاه 

آیا می دانید لوله فاضلاب به مرور زمان رسوب و چربی می گیرد .

اگر اشغال یا دستمال کاغذی به داخل سرویس بیفتد باعث می شود لوله فاضلاب بگیرد و آب بالا بزند.

تخلیه چاه خیابان قزوین در خدمات فنی آریا

زدن فنر در مسیر لوله های فاضلاب دستشویی و حمام یا آشپزخانه باعث باز شدن لوله می شود.

لوله بازکنی آریا در محله شما در تمامی ساعات شبانه روز انجام می پذیرد.

گرفتگی لوله ها با سیمان یا چسب کاشی باید فنرهای قوی و محکم استفاده شود.

فنرها جنس های مختلفی دارد در چنین گرفتگیهایی باید از فنرهایی استفاده گردد که نه به لوله اسیب برساند و نه خود فنر خراب و تاب بیوفتد.

https://lole-bazkoni.com/tag/لوله-بازکنی-فوری/