2821
2789
عنوان

زندگیم داره میپاشه

506 بازدید | 15 پست

سلام دوستان چن ساله که زندگی ما مث قبل نیس دیگه . انگار غیر عادی شده همه چی سرکتاب باز کردیم امسال گفتن طلسم خیلی سنگینی برا زندگیتون گرفتن هم برا پدر و مادرم و هم برازندگی من باهم و تا ازهم نپاشه زندگیتون ول کن نیستن . دقیقا از همون چن سال پیش گفت گرفتن درصورتیکه من نگفتم بهش مشکلمون از کی سروع شده . بنظرتون واقعیت داره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نخیر واقعیت نداره. میگن طلسم داری تا بری بلشون پول بدی مثلا برطرفش کنن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عزیزم‌بهم درخواست بده خدا از سر تقصیراتشون نگذره یه نفر و میشناسم که میتونه مشکلتو و حل کنه در ضمن بندخدا هزینه ام نمیگیره( قابل توجه یه عده که میخوان بریزن بخورنم)

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙

اره حقیقت داره 

اینا واسه رفع طلسم خوبه انجامشون بده حتما
پناه بردن بخدا (گفتن اعوذ بالله من الشيطان الرجيم)
زياد خواندن سوره‌هاي فلق و ناس
خواندن آيه 51 و 52 سوره قلم (يعني از: «و إن يكادالّذين ... تا آخر سوره»)
خواندن آية الكرسي
صدقه دادن
دست را مقابل صورت قرار دهد و بخواند:
بِسمِ اللِه العظيم رَبِّ العَرشِ العَظيم إلاّ ذَهَبْتَ وَ انْقَرَضْتَ

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

خیر چرت و پرته،ببین مشکل زندگیت کجاست دنبال اون باش نه خرافات

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
میشه ب منم بگی

درخواست بده گلم

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز