2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی برا بچه

118 بازدید | 18 پست

دوستان من دخترم پنج سالشو تموم کرده می خوام بذارمش کلاس موسیقی 

نمی دونم آموزش جه جوریه سازو خودمون انتخاب می کنیم یا مرحله به مرحله جلو میره

از طرفی هم می ترسم بخاطر کرونا😞

نمی دونم کلاسا به جه صورته خصوصی گروهی

سر کوچمونه😃

از طرفی هم حیفم میاد نبرمش چون خیلی علاقه داره یه گیتار داریم تو خونه هی با اون ور میرع

امروز میخوام برم بپرسم شرایطشو

شما هم تجربه ای اگه دارین در اختیارم بذارین ممنون میشم🌷

حتما بفرستش وقتی دوست داره 

من بچه بودم نرفتم همش میگم کاش مامان بابام ب زورم شده میفرستادنم بهم گفته بودناااا خود احمقم گفته بودم نه نمیخوام الآن میخوام از تابستون برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بفرستش وقتی دوست داره  من بچه بودم نرفتم همش میگم کاش مامان بابام ب زورم شده میفرستادنم ب ...

اره منم بچه بودم دوس داشتم اون زمانم امکانات نبود

اما نمی خوام در حق بچم ظلم کنم که فردا نگه سر کوچمون کلاس بود منو نبردی😂

من بیشتر بخاطر کرونا می ترسم

پسر دوستم از ۱سالگی تب میکنه هر ماه تبش بالای ۴۰ میرسه سه یا ۴ روز هم طول میکشه هر ماه هم تکرار میشه ..کلی هم ازمایش داده هیچ کس تشخیص نمیده از چیه ..ما خودمون احتمال دادیم تب دوره ای باشه ..میشه بگین علایم دخترتون چی بود چجوری خوب شد .اسم دکترش چی بود 

پسر دوستم از ۱سالگی تب میکنه هر ماه تبش بالای ۴۰ میرسه سه یا ۴ روز هم طول میکشه هر ماه هم تکرار میشه ...

بله متاسفانه

تب دوره ایه

کدوم شهر هستین؟ اگه تهرانید دکتر خوب زیاد هست شیاری ضیایی فتحی اینا خوبن بقیه شهرا نمی دونم

تو اون تاپیک تب مارشال صفحات اخر لینک گروه واتساپ هست به دوستتون بگید عضو شه همه مامانا که بچه مارشال دارن عصون گروه خوبیه همه تجربه هاشونو میگن

علایم هم تب و لرز داره دخترم‌

با گلو درد و گاهی دون دون های سفید رو گلو

بله متاسفانه تب دوره ایه کدوم شهر هستین؟ اگه تهرانید دکتر خوب زیاد هست شیاری ضیایی فتحی اینا خوبن ...

سلام عزیز جان نه تهران نیستیم شهرستانیم ...بچش تب میکنه تا ۴۱ تبش میره بالا .وقتی میخوابه بدنش خیس عرق میشه ...هر ماه هم تب میکنه ...

دکتر واسه دختر شما چی گفته چه دارو هایی داده از کجا تشخیص دادن تب دوره ای داره ...

سلام عزیز جان نه تهران نیستیم شهرستانیم ...بچش تب میکنه تا ۴۱ تبش میره بالا .وقتی میخوابه بدنش خیس ع ...

ببین آزمایش خاصی نداره که قطعا گفته بشه مارشاله یا نه

اگه تب مرتب داره و گلودرد میگن مارشاله

متخصص روماتولوژی اطفال این بیماری رو تشخیص میده از رو علایم

داروی خاصی هم نداره 

فقط موقع تب کورتون تجویز میکنن که اونم عوارض زیاد داره من تا حالا ندادم مثلا

و به دوستت بگو ناراحت نباشه بیماری خطرناکی نیست رو رشد بچه و رو سلامتیش اثر نمیذاره

فقط موقعهای تب باید تبو کنترل کنی که خدای نکرده تشنج نکنه

این بیماری با بزرگ شدن بچه از بین میره

من چهار نفر تو دوست و آشناها می شناسم که بچشون این بیماری رو داشته هر چهارتا مامانشون میگه تا سن مدرسه خوب شدن و دیگه تب نکردن

یعنی تا ۶،۷ سالگی تب تموم میشه

یکی از همین دکترا که میگین خوبه میشه ادرسشو بهم دقیق بگین ..به دوستم بگم پسرشو بیاره پیشش

آها اینم بگم 

یکی دو نفر تو اون گروه واتساپ هستن که بچشون با طب هومیوپاتی درمان شده و دیگه تب نمیکنه

بعضیام مثلا رو دختر من چندان اثر نذاشته

مثلا فاصله تبهاش یکم بیشتر شده اما رو شدت تبهاش اثر منفی گذاشته و تبهاش شدیدتر شده

اینم گفتم بدونید

عزیزم شماگوشت صدامیدادخوب شدی؟

سلام من کجا گفتم گوشم صدا میده😂😂😂🤦🏼‍♀️

نههه همچنان هست اون صداهه 

یه وقتایی شدید میشه یه وقتایی آروم میشه اما واقعا درمونده شدم کلافه شدم😔

شما هم این مشکلو دارییی؟

سلام من کجا گفتم گوشم صدا میده😂😂😂🤦🏼‍♀️ نههه همچنان هست اون صداهه  یه وقتایی شدید میشه یه ...

سلام یه جایی گفته بودیا😬😬😬😬

سردردنداری باهاش منظورم همون بالای گوشت هست 

نوارگوش دادی ؟؟کلا دردگوش نداری؟

من عصب گوشم یکم ضعیف شده من صداندارم فقط درد دارم

وخدایی که بشدت کافیست
سلام یه جایی گفته بودیا😬😬😬😬 سردردنداری باهاش منظورم همون بالای گوشت هست  نوارگوش دادی ؟؟ک ...

چرا اکثرا اون صداهه با سردرده ولی نه همیشه

نوار گوش اینا دادم شنواییم اصصصلا مشکل نداره حتی گوشام بعضی صداها رو می شنوه که مردم عادی نمی تونن 😂😂😂 درد گوشم ندارم فقط و فقط صدا هست مثل صدای باد

نمی دونه چه دردیه گرفتارش شدم خیییلی کلافه میشم عصبی میشم 😞