2777
2789
عنوان

بی حالی و کسلی

123 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبم  

من‌همش کسل و بی حالم دوسدارم فقط ی گوشه دراز بکشم بنظرتون چیکار کنم چی بخورم چ ویتامینی 

کلا هرچی ک میدونین بگین ممنونم 💐

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود آهن  کمبود ویتامین B  کمبود ویتامین D  شیره انگور بخور میوه و سبزیجات بخور ر ...

فقط دوسدارم گریه کنم 

بعد پسرم ک بدنیا اومد و بهم شوک وارد شد اینجوری شدم افسردگی گرفتم حالم خوبه یهو غم عالم میاد تو دلم 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
شاید کم خونی داری  منم اینجوریم برو چکاپ

اره فک کنم چون عید نوروز پارسال من ۴ماه پریود بودم شدید بعدش بدترشدم

فقط دوسدارم گریه کنم  بعد پسرم ک بدنیا اومد و بهم شوک وارد شد اینجوری شدم افسردگی گرفتم حالم خ ...

افسردگی پس از زایمان داری حتما برو روانشناس خیلی کمک میکنه دارو میده شاد و بی خیال میشی

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
افسردگی پس از زایمان داری حتما برو روانشناس خیلی کمک میکنه دارو میده شاد و بی خیال میشی

اره مخصوصا اینکه از اتاق زایمان اومدم و شادو خوشحال دکتر بهم گفت خانم میدونی ک بچت سندروم‌داونه 😢یهو انگار شوکه شدم  اون روزها گذشت وخداروشکر از وجود پسرم‌اما اون‌حال خراب و اسیب روحیم هنوز اثراتش باقی مونده

۴ماه خیلیهههه🙄😳 برو دکتر حتما

اره اینقد سونو وازمابش دادم سقط کردم خودمم نمیدونستم باردارم 

عزیزم شاید کم کاری تیروئید داری من دقیقا همین علایمو داشتم کسلی وافسردگی الان دارو مصرف می کنم وبهتر ...

واقعا چشم‌حتما 

میرم 

چرا اینجوری بهت گفت؟؟؟

چون‌پسرم‌سندروم داونه 

توازمایش وسونوها همه‌چیز نرمال بود ولی بعدتولد متوجه شدیم‌سندرومه