2777
2789

سیب ممنوعه

ضربان قلب 

زندگی در چوکوراوا 😭😭😭میخایم بریم شهرستان ولی من ناراحتم که نمیتونم ببینم اونجا  از گوگل هم میزنم همشون چهار دقیقه و هشت دقیقه هستن  شما چطوری با گوشی دنبال میکنین یا از تلگرام میشه للینک کانالتون بدید 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

مشگی مدیا خلاصه قسمتهارو مینویسه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشگی مدیا خلاصه قسمتهارو مینویسه

دوس ندارم مشکی مدیا 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
من ماهواره همراه دارم پخش زنده از شبکه های جم توی گوشیم میبینم

برنامه هس؟؟؟

دی ال مکوین کانال تلگرامش عضو شو  همرو میزاره هم اورجینال هم دوبله

همینجوری بنویسمش

من حتی وقتی با خانواده سر کنترل بحثم میشه میرم از تو گوشی میبینم😂

کاش عکس نرم افزارو میفرستادین اینجوری میرم بازار سرچ میکنم خیلی برنامه با این اسم بالا میاد  بیشترشون خوب نیستن