2777
2789
عنوان

یکی اینجاست که دیگه اراده رژیم نداره 😐 خسته شدم حقیقتا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 63 پست
یکی که پلی کیستیک داره اینو ندونه بخوره نازا میشه 

خب بره بدونه

گوگل خدا واس چی گذاشته

یکی یچی بهت میگه 

باید بری تحقیق کنی بعد مصرف کنی

همه اینو میدونن، همه

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
دارم اتفاقا ولی میدونی چی میگم. مثلا قبلا ک رژیم میگرفتم اصلا حتی میلم نمیرفت به شیرینی یا هرچیزی که ...

خب رو استوپ رفتی 

منم بعد از ۹ کیلو کم کردن الان استوپم

خیلی راه ها هست درش بیاری از استوپ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی 🤣 آخه من زدم تقریبا علایمشو داشتم 

آره 😀. والا منم دیگه نمیدونم واقعا کم کاری دارم یا ندارم همش علایمشو سرچ میکنم. ولی خب اراده آنچنانیم برا رژیم ندارم که بگم دقیق مراعات کردم لاغر نشدم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
نه دیگه جیگر الان باید بخاطر سلامتیت شیرینیجات و برنج و بزاری کنار،نگو که قدرتش و نداری؟اون شیرینیا ...

عکسای قبلمو میبینم گریه م میگیره. به شوهرمم امروز داشتم میگفتم شاید افسرده شدم انقد میل به شیرینی پیدا کردم😐 حالا میگم میل نه خیلیا مثلا گاهی اوقات با دخترم میشینم خوراکی میخورم😅

مادر هستم و 
چجوری چرا آدم استوپ می‌کنه 

خب ممکنه فعالیتش کم باشه

من خودم کالری دریافتیم کمتر از کالری مجازم بود برای همین استوپ کردم

بدنم فک کرده تو قحطیم داره انرژی ذخیره میکنه ولی امروز روز آزادم بود تا تونستم خوردم ببینم چ میشه

عجب گرفتاری شدیما نمیشه راحت لاغر شیم 🥴

هیییی آره حیف واقعا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خب رو استوپ رفتی  منم بعد از ۹ کیلو کم کردن الان استوپم خیلی راه ها هست درش بیاری از استوپ&nb ...

چکار مثلا؟ فستینگ و یه روز کامل پر کالری رو امتحان کردم معکوس شد.

مادر هستم و 
خب ممکنه فعالیتش کم باشه من خودم کالری دریافتیم کمتر از کالری مجازم بود برای همین استوپ کردم بدنم ...

شما از روی کالری شمار  لاغر شدی ؟من مانکن ریختم فقط نمی‌دونم غذاهایی که میخورم چقدر کالری دارند

خودشناسی DNA plus
عکسای قبلمو میبینم گریه م میگیره. به شوهرمم امروز داشتم میگفتم شاید افسرده شدم انقد میل به شیرینی پی ...

خب دیگه پس خودتم میدونی ایراد کارت کجاست،با خودت روراست باش،همه بهانه هارو بریز دور و از امروز شروع کن،دخترت یه مادر سالم و شاد میخواد عزیزم،نه یه مادر غمگین و خدایی نکرده مریض

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
۱۶۷، ۹۵  نخندینا خدایی 😭😭😭 من خودم میدونم چاقم ولی تو خونم هیچی بالا پایین نیست 😐 فقط چون ...

مشکل شما اینه که تو خونه چیزهای خوشمزه و چاق کننده داری‌ تا یه ذره گرسنه میشی سریع میری میخوریشون چون دم دستت هستو آماده. 

تا جایی که میتونی شرینی جات و کلا تنقلات تو خونه نگه ندار تا وقتی گرسنه میشی در یخچال باز کنی و با یخچال خالی مواجه بشی و ب جاش آب بخوری 

این کارو بکن سر ۶ ماه میشی ۵۰ کیلو 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
خب ممکنه فعالیتش کم باشه من خودم کالری دریافتیم کمتر از کالری مجازم بود برای همین استوپ کردم بدنم ...

خودمم فکر میکنم واسه همین ورزش نکردنمه.

اصلا ورزش که میکنم انگار دنیا قشنگ میشه یهو😁 انقد حس خوب میده بهم. پیاده روی نه ها. ورزش با دستگاهای بدنسازی‌

از این اپلیکیشنام دارم. اونارو باید هر یک روزشو سه بار انجام بدم. اینجوری جواب میگیرم معمولا‌. ولی درد من الان ناامیدیه. هرچند اینجا اومدم نوشتمش دوباره انگیزه گرفتم شروع کنم.

شوهرم ک کلا میگه از نظر من ایرادی نداری شکمت واسه زایمانه 😑😑😑 بابام اینام ک بدتر از خودمن🤣 کلا هرکی دور و برمه اصلا نمیفهمه من چی میگم

مادر هستم و