2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 180 پست
استرس آون کنار سه ماه مونده  معلم انتظار دو رقمی دارن  منم الان اینجام و هنوز استارت نزد ...

استرس رو دور کن از خودتم توقع بیجا نداشته باش بعدا اذیت نشی ایشالله که بهترین نتیجه رقم میخوره

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
دختره از اون با کلاسا بود که از دماغ فیل افتادن منم تو یه نگاه عاشق شدم و ...

واااا 

خاااک الان خب واستا بینم 

من خودم مدرس زبان ترکیم مسابقه ماشین سواری مقام آوردم 

والا خوشگل هم هستم پولدارم هستم 

خااک الان تو عاشق شدی؟؟؟

مگ به اینااااس؟؟؟

متاسفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا  خاااک الان خب واستا بینم  من خودم مدرس زبان ترکیم مسابقه ماشین سواری مقام آوردم&n ...

نه خب دختر مزخرف و پر ادعاییم بود خداروشکر گیرش نیوفتادم ولی نمیدونم شایدم هنوز نمیدونم عشق چیه

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
نه خب دختر مزخرف و پر ادعاییم بود خداروشکر گیرش نیوفتادم ولی نمیدونم شایدم هنوز نمیدونم عشق چیه

ی چیز بگم؟؟؟ 

تو با اینک مردی ولی ضعیفی 

ببین ناراحت نشو مهم آینه عیبت رو پیدا کنی نه من نه هیچ دختری از پسرای ضعیف خوششون نمیاد 

بابا ب خودت بیا اینطوری نباش ک ی بار عاشق دختر مذهبی بشی ی بار پر ادعا 

برو دنبال زندگی ایده آلت 

برای خودت معیار تعیین کن 

هر کسی رو آدم حساب نکن 

ی چیز بگم؟؟؟  تو با اینک مردی ولی ضعیفی  ببین ناراحت نشو مهم آینه عیبت رو پیدا کنی نه من ...

دقیقا همین که گفتیه خیلی احساساتیم میدونم بده ولی امیدوارم زودتر درست شه واقعا دارم اذیت میشم

هر چیزی راهی داره برادر من  یادت باشه میگن: اویزونی،گریزونن گریزونی اویزونن

چرا اخه چه وضعیه

دقیقا همین که گفتیه خیلی احساساتیم میدونم بده ولی امیدوارم زودتر درست شه واقعا دارم اذیت میشم

عجب خب یکم رو خودت کار کن دیگ 

ی کاری کن دخترا جون بدن واست 

نه اینکه تو براشون هلاک بشی 

چند سال میخوای عمر کنی مگه 

ببین الان تو بیای ناز منو بکشی ده تا فحش میدم بهت چون حس میکنم ضعیفی 

ولی اگ ببینم نه سرت تو کار خودته،جنتلمنی،خودم نزدیکت میشم 

مثال زدمااااا

عجب خب یکم رو خودت کار کن دیگ  ی کاری کن دخترا جون بدن واست  نه اینکه تو براشون هلاک بشی ...

چون خواهر نداشتم و کلا رابطم با دخترا صفر بوده خیلی معذب میشم و این داستانا