2777
2789
عنوان

چرا نمیخوابین..... 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 52 پست
😂😂😂😂😂

حالا شماها خوبه میخوابین و من تا ۶ و هفت صبح بیدارم  بعدشم ک دیگ درس و دانشگاه و کلی کار دیگ کلا عادت کردم روزی شاید ۴ ساعت بخوابم نابود شدم چه عادت مسخره ایه😭😭

من‌حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...

[QUOTE=184411888]حالا شماها خوبه میخوابین و من تا ۶ و هفت صبح بیدارم  بعدشم ک دیگ درس و دانشگاه و کلی کار دیگ کل ...[/QUOTE 

سعی کن شب رو به اندازه کافی بخوابی چون بی‌خوابی زیاد خیلی روی مغز و مخصوصا روی اعصاب  آدم تاثیر میزاره مخصوصا شمایی که الان در مقطع دانشگاه‌ درس میخونین مطمعنن حجم دروس تون سنگین تر هستش و اگر در طول شب کم بخوابین حتما در طول روز انرژی کافی برای انجام دادن کار هاتون رو ندارید

(حالا اینجا از خودم  سوال میپرسم، منی که انقدر شعار میدم چرا خودم عمل نمیکنم 😐) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=184411888]حالا شماها خوبه میخوابین و من تا ۶ و هفت صبح بیدارم  بعدشم ک دیگ درس و دانشگاه ...

همینو بگو تو ک لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیگیره 🤣🤣

حالا دور از شوخی مرسی عزیزم ک گفتی ولی عادت کردم بدجورم رو مغزم رو بدنم اعصابم کلا تاثیر گذاشته 

همینو بگو تو ک لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیگیره 🤣🤣 حالا دور از شوخی مرسی عزیزم ک گفتی ولی عادت ...

دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی از این به بعد به شما باید گفت ظریف 😐😂

خواهش میکنم 🌹🌹🌹

دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی از این به بعد به شما باید گفت ظریف 😐😂 خواهش میکنم 🌹🌹🌹

کلفت بودا🤣🤣

فدات❤