سلام ،وقتی موهامومیشورم خشک میشن ولی بعد یکی دوروز چرب میشن یا من معمولا هروز دوش میگیرم یک روز درمیون شامپو میزنم وهمین باعث میشه موهامخود ب خود چرب شن ،روغن مو استفاده نکردم سرم مو میزنم ک اصلا موهام روغنی نمیشه و جای ریشه موهامم نمیزنم.یکم دیرتر شامپو بزنم یا اب خالی ب سرم بخوره بار دوم یا سوم موهام چرب میشه نمیدونم متوجه منظورم شدین یانه😶😶فعلا شامپوی موهای خشک استفاده میکنم .شامپوی موی معمولی هم استفاده کردن زیاد فرقی نکرده نمیدونم دقیقا جنس موهام چیه
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یه روز در میان بشور موهاتو با شامپو.مو چرب ..نزار موهایت کثیف بشن ..
اره خیلی کم پیش میاد نتونم یه روز درمیون شامپو بزنم ،فقط اینکه چرب میشه موهام تا روز بعدش شک کردم جنس موهامچیه سرچ کردم چیزی متوجه نشدم ک دقیقا چ شامپویی بگیرم
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊