2777
2789
عنوان

خانما به دوست پسرم برای خاستگاریش جواب مثبت بدم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ خوبه دیگه برا ی پسر برای ازدواج

آقا تاپیک قبلیهاتو خوندم. اصلا به درد ازدواج نمیخوره برات. خیلی بدبینه. 

ببین الان تو سنت کمه انعطافت تو زندگی بسیار بالاست اما یه ۳، ۴ سال بگذره از خیلی کاراش بدت میاد مخصوصا این گیر دادنا. 

بهونه درس و دانشگاه براش بیار بگو فعلا نه تا یکم خودت پخته تر بشی

آقا تاپیک قبلیهاتو خوندم. اصلا به درد ازدواج نمیخوره برات. خیلی بدبینه.  ببین الان تو سنت کمه ...

چرا میگی ب درد ازدواج نمیخوره؟.بد بین نیس اخه چتد ماهی بود از هم جدا بودیم فکر میکرد دیگه دوسش ندارم با کسیم.اون حرف خودشو ب کرسی مینشونه میاد خاستگاری مطمعنم بعد ک جواب ن بدم شر میکنه میشناسمش دیگه

چرا میگی ب درد ازدواج نمیخوره؟.بد بین نیس اخه چتد ماهی بود از هم جدا بودیم فکر میکرد دیگه دوسش ندارم ...

ببین همین که میگی نذارم بیاد شر میکنه و دعوایی هست خودش خیلی مشکله هاااا. حالا بازم خودت میدونی. بدون احساس بهش فکر کن کاملا منطقی. ببین از نظر اخلاق چه بدی ها و چه خوبی هایی داره. از لحاظ مالی چه خوبی و چه بدی داره بعد تصمیم بگیر. اولم یه جلسه بدون تو با پدر یا مادرت حرف بزنه. اونا منطقی باهاش حرف میزنن و میفهمن اینطوری به دردت میخوره یا نه. اگه تایید کردن بیاد بعدش خواستگاری

اگر نمیخوای قبول کنی کاریم کن سرد نشه  چون ازین سن بگذره سخت میشه یبارم‌ ازت خواستگاری کرده قب ...

از همینش میترسم قبولش ککنم میترسم پشیمون بشم قبولش نکنم ی چیز دیگه

اگر نمیخوای قبول کنی کاریم کن سرد نشه  چون ازین سن بگذره سخت میشه یبارم‌ ازت خواستگاری کرده قب ...

میگه یا برا من میشی یا باز برا من میشی من خیلی واقن از این کاراش میترسم دیروزشم ک تعریف کردم