2777
2789
عنوان

خانما یه سوالی داشتم بیایین‌

174 بازدید | 22 پست

سلام ،من قبلا قرص لاغری خانگی درست کردم ولی یکم سخت بود واسم خوردنش گرچه اونقدر بد هم نبود مزه اش .اونایی ک نمیدونن(پودرزنجفیل..پودرزیره...پودردارچین...پودرزردچوبه ...کمی عسل ک حالت خمیری پیدا کنن بعدازندازه یه نخود کوچولو میزارین تو ظرف روزانه میخورین.)

الان سوال من اینکه دفعه پیش چندروز ی خوردم اشتهام کم شد ولی ادامه ندادم الان میخوام کپسول خالی قرص بخرم ک موادش رو داخل کپسول بریزم فقط واسم سواله چون موادش خیسه اونوقت مشکلی پیش نمیاد توی معده ب راحتی حل میشه؟؟یا میشه بدون عسل قرص رو درست کنم کسی تجربه اش داشته ؟موندم کپسول خالی قرص سفارش بدم یانه؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یعنی هیچ کسی نمیتونه کمکم کنه😞😕؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نگیر کپسول  بجاش با یکم عسل اون ترکبیت رو قاطی کن و شکل قرص درست کن و بخور

خب اصلش همینه دوستم.باید با عسل این مواد قاطی شه ک خیس بشن ومخلوط بشن بعد بهشون شکل میدی و میزاری خشک شن ولی موقع خوردن یکم‌اذیت میشدم .پس کپسول نگیرم یعنی؟

ن اصلا کپسول نگیر 

بنظرتون قرص رو ک درستش کردم بزارمش توی کاغذ روغنی وتوی فر بزارم جوری ک مستقیم گرمای فر بهشون نخوره توی کاغذ بپیچم؟؟خراب نمیشن؟

بنظرم نگیر کپسول  بجاش با یکم عسل اون ترکبیت رو قاطی کن و شکل قرص درست کن و بخور

بنظرتون قرص رو ک درستش کردم بزارمش توی کاغذ روغنی وتوی فر بزارم جوری ک مستقیم گرمای فر بهشون نخوره توی کاغذ بپیچم؟؟خراب نمیشن

بنظرتون قرص رو ک درستش کردم بزارمش توی کاغذ روغنی وتوی فر بزارم جوری ک مستقیم گرمای فر بهشون نخوره ت ...

نمیدونم گلمولی من خودم یه داروی دیگ رو همین طوری با عسل قاطی کردمبعد گذاشتم یخچال و هر وقت بخام بخورم یه تیکه برمیدارم و میخورم الآنم نزدیک ۱ساله دارم همین کار رو میکنم

نمیدونم گلمولی من خودم یه داروی دیگ رو همین طوری با عسل قاطی کردمبعد گذاشتم یخچال و هر وقت بخام بخور ...

جدی ،من تنبلی ام میشه اینطوری بخورم گاهی حالم بد میشه .گفتم اگه‌بشه توی کاغذ روغنی بپیچم جوری ک گرما بهش نخوره مستقیم احتمالا خوب خشک بشن .چون هرجور خشک بشن بازم‌ کامل خشک نمیشن من تو یخچال میزارم 

نمیدونم گلمولی من خودم یه داروی دیگ رو همین طوری با عسل قاطی کردمبعد گذاشتم یخچال و هر وقت بخام بخور ...

شما هم واسه لاغری استفاده میکردین؟

شما هم واسه لاغری استفاده میکردین؟

ماله من برای کم کاری تیرویید هست 

ببینید مثلاً من دو قاشق پودر رو با نصف قاشق عسل قاطی میکردم 

بعدش قشنگ خودش صفت میشد 

قشنگ عین یه قرص 

اصلا هم موقع خوردن از هم نمیپاشه

ماله من برای کم کاری تیرویید هست  ببینید مثلاً من دو قاشق پودر رو با نصف قاشق عسل قاطی میکردم& ...

منم مشکل کم کاری تیرویید دارم 😖😣😣واسه همین چااااق شدم ب ۷۰ کیلو رسیدم ....قبلش ۵۲ بودم ولی الان بااینکه تیروییدمم نرماله اینجوریم .....فکرکنم من عسلش رو زیاد میریزیم پس حتما همینه .شما پودر چی رو قاطی میکردین ؟واسه لاغری بود یا تیرویید؟ببخشی سوالام زیاد شد

منم مشکل کم کاری تیرویید دارم 😖😣😣واسه همین چااااق شدم ب ۷۰ کیلو رسیدم ....قبلش ۵۲ بودم ولی الان ب ...

من از عطاری طب سنتی یه سری مواد گرفتم و قاطی کردم 

همشون طبع گرم بودن 

خداروشکر تیروید الان کنترل شده 

ولی لاغر کردن اونم با تیروید خیلی سخته 

من پارسال ماه رمضون با همین تیروید وزن کم کردم 

پودر ترکیبی تیروید:

جیسینگ 

زنجبیل + میخک+ سیاه دونه و ....

گرفتم که دقیق نمی‌دونم چیا قاطی کرد 

بهم یه کیلو داد دیگه تا الان دارمش

برای درمان تیروید من روزی سه لیوان عرق بولاغوتی با همون ترکیب و غذاها با طبع گرم میخوره 

ماهی میخورم اما با ادویه گرم 

ماه رمضون اینجوری بود رژیمم 

برای سحری بیشتر ماهی یا فنسجون یا خلاصه یه خورشت با طبع گرم میخوردم 

برنج در حد ۵قاشق

بعد دیگه تا افطار که هیچی 

افطارم با دمنوش زنجبیل یا چای سبز و آبلیمو بود که توی مدت افطار تا سحری چای طبع گرم یا آب ولرم میخوردم شاید نزدیک ۱۰تا لیوان میشد 

ولی اصلا بامیه نمی‌خوردم  

اوباش گشنم میشد ولی بعد یه هفته عادت کردم 

من برای اینکه بعدا ریزش مو نگیرم 

قرص ویتامین بی ۱+مولتی ویتامین +آهن میخوردم روزی یکی از همشون 

قرص تیروید رو هم میخوردم روزی ۱عدد ناشتا 

نمک دریا بگیرید تو غذا بریز 

گوشت مرغ نخور 

فقط بوقلمون و ماهی 

کاهو کلم بروکلی که کلا از خانواده کلم هست نخور 

پیاده روی روزی نیم ساعت برو 

چون هم برا تیروید خوبه هم لاغری