2777
2789
عنوان

همه چیز درمورد سقط

394 بازدید | 52 پست

بیاین ازتجربه تلخ سقط بگین از اینکه ب چ علت بوده و چندهفتگی ؟ و علتش؟ وبارداری بعدتون موفق بوده؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

یه نفر که آدم خیلی خوبی هست و الان هم در قید حیاته 

می گفت من خیلی آدم هایی رو دیدم که بعد از سقط یک روز خوب در زندگیشون ندیدن

البته منظورش سقط بی دلیل بود 

و حتی درباره سقطی که دکتر ها تجویز کرده بودن هم می گفت باید دوباره سونوگرافی بشه و .....

می گفت به یک خانم که تو یک آدم رو کشتی و .......(اون خانم سقط کرده بود)

فامیلی این آقا هم شمشیری هست

سقط جنین گناهی که اگر دست به طلا بزنی خاکستر میشه ==>>  https://www.aparat.com/v/DPH9h

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ هفته . مشکل داشت تو آنومالی.... تقریبا دو ماه پیش

منم تو ۱۶ هفتگی و مشکل داشت .... دکتر بهت نگفت بره جلوگیری از مشکل بره بارداری ۲ چیکار کنی؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
یه نفر که آدم خیلی خوبی هست و الان هم در قید حیاته  می گفت من خیلی آدم هایی رو دیدم که بعد از ...

سقطی ک قانونیه مقصرش منم عزیزم؟ من بااینکه قانونی بوده روحیمو ازدست دادم 

نه هیچی نگفت برا من... مشکلش چی بود ؟ 

هیدروسفالی شدید . تو چی؟ 

یه نفر که آدم خیلی خوبی هست و الان هم در قید حیاته  می گفت من خیلی آدم هایی رو دیدم که بعد از ...

من بارداری اولم بود و بشدت روزی شماری میکردم بره دیدن بچم . منتها مشکل داشت مشکلی ک قانون مجوز سقط داد وگرن هیچوقت دلم نمیومد جیگر گوشمو ک باهزار امیدو ارزو تا ۴ماهگی تو دلم بوده و وابستش بودمو بخوام بکشم .... من هنوزه هنوزه بابتش گریه میکنم اخرین گریم همین یساعت پیش بوده . 

برا من مشکل خیلی زیاد بود. یه جا نبود که. ۳..۴ تا جاش مشکل داشت 😔😔😔😔😔 کی سقط شد برا شما؟ اقدام ...

بره منم هیدروسفال بود . و میکرو ملیا .... خب دکترت نگفت چیکارکنی ک پیش نیاد دوباره خدایی نکرده؟ من اسفند سقط کردم و گفتن ۳ماه بعد اقدام‌ کنم 

من بارداری اولم بود و بشدت روزی شماری میکردم بره دیدن بچم . منتها مشکل داشت مشکلی ک قانون مجوز سقط د ...

ان شاالله خدا بهتون یک فرزند سالم عطا کنه 

سقط جنین گناهی که اگر دست به طلا بزنی خاکستر میشه ==>>  https://www.aparat.com/v/DPH9h
ان شاالله خدا بهتون یک فرزند سالم عطا کنه 

ممنون از لطفتون ❤

بره منم هیدروسفال بود . و میکرو ملیا .... خب دکترت نگفت چیکارکنی ک پیش نیاد دوباره خدایی نکرده؟ من ا ...

نه هیچی نگفت... هروقت قصد بارداری داشتم میرم دکتر خوب.... فعلا قصدشو ندارم

اولین بچتون بود؟؟؟ فامیلین؟

نه هیچی نگفت... هروقت قصد بارداری داشتم میرم دکتر خوب.... فعلا قصدشو ندارم اولین بچتون بود؟؟؟ فامیل ...

اره اولین بچم‌بود . ن فامیل نیستیم ... شما قبل بارداریت فولیک اسید خورده بودی؟