2777
2789
عنوان

چرا گفتم

84 بازدید | 10 پست

تو همکارها ماهممون چون از شهرستان اومدبم مستاجریم من خونم یه منطقه اس تو بالاشهره ولی خیلی کوچیکه گفتم ۳۰ متره 

اونها هم گفتن با رهنی که تو دادی میتونستی بیای  مرکز شهر با خونه  بزرگتر بیای و اینها منم کفتم خواستم عوض کنم شرایط امسال فرق داشت کلا مستاجر پیدا نمیشد 

اونها هم گفتن خب از امروز بزار تو دبوار این حرفها 

راستش من خیلی پشبمون شدم چرا راستش رو گفتم 

چرا واقعیت روگفتم میتونستم‌بگم خونم خوبه ۵۰ متره پارکینگ داره همه چی داره چقدر پشبمونم کاش یکم سیاست داشتم 

بخصوص اینکه من اینها رو هر روز نمبینم گروه دیگه هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم، آدم نمی خواد دروغ بگه، تا حس آرامش بیشتری داشته باشه، ولی از عکس العمل های دیگران ودخالت ...

شما به عنوان یه خانم پخته من چکار کنم امشب انقد از خودم بدم اومد 

شما به عنوان یه خانم پخته من چکار کنم امشب انقد از خودم بدم اومد

به این فکر کن که زندگی یک گردش تکراریه، فراز ونشیبش برای همه هست.

اینکه بتونی تو سختی ها کم نیاری خیلی مهمه.

راستی هر روز یک بار صوت زیارت عاشورا برای آرامش معجزه میکنه،

صدقه هم هر چند ناچیز خوبه، مثلا وسایل اضافی اگر داری اهدا کن یا بنداز بیرون، انرژی مثبت میاد برات.