2777
2789
عنوان

همگی بیاین توروخدا

78 بازدید | 3 پست

بچه‌ها من سالها پیش (حدودا ۶سال پیش ) توی مغازه بستنی شاد کار میکردم.  میدونین ک شاد بهترین و معتبرترین برند بستنی هست و البته گرون‌ترین و بهداشتی ترین

حالا از ی طریقی کاملا ناخاسته  فهمیدم ک صاحب پست‌فطرته اونجا داره بستنی دست‌ساز کاملا غیربهداشتی رو میسازه و میاره بعنوان شاد میفروشه.. 

حتی دستگاه بستنی قیفی ایتالیایی هم داره ک بهترین نوع بستنی قیفی رو میسازه  ولی این مردک  با شیرخشک بستنی قیفی‌شو میسازه..

من مذهبی نیستم ولی از وقتی فهمیدم ۹۹ درصد مغزمو درگیر کرده..  مردم دارن بستنی آشغال غیربهداشتی رو ب قیمت شاد میخرن...

بنظرتون بمن ربطی نداره و بیخیال باشم ؟؟؟  یا وظیفمه گزارش بدم ؟؟؟

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
شما می تونستی بدون نام بردن برند بستنی مشکلت مطرح کنی اگه ببینن می تونن ازت شکایت کنند

وا چی میگی

مگه من دارم از بستنی شاد شکایت میکنم ؟؟

عزیزم شاد یه شرکته بزرگه ک توی تمام ایران نمایندگی داره 

مشکل اون نیس که

من میگم ی مغازه دار  داره بستنی بی کیفیت دست ساز رو ب اسم شاد میفروشه

متوجه نشدی منظورمو

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.