باور کن از قصد این کارو کردن ..از وختی اومدم تو سایت همه راجع ب کرونا لعنتی تاپیک زدن چقد گسترش پیدا کرده باز ..خب بابا جاده هارو ببندید شما ک مردم و میشناسید ..خودشونم میگفتن سفر میرید کوتاه برید ینیمجوز سفرم دادن ..عی خدا
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
عقل چیز خوبیه اگه استفاده شه چرا شهرای توریستی رو باز گذاشتن گفتن مسافرت اشکال نداره بعد دارن میان ...
کدوم شهرین ک سفید بود
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
امسال همه رفتن مسافرت همهه ها ینی اینستاگرام من یا شمال بود یا کیش
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم