2777
2789
عنوان

واقعا چرا جاده هارو باز گذاشتن که موج چهارم راه بیوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 78 پست

بس که احمقن احمق از استرس کرونا حالم بده کلیه درد هم هستم دوبار از صبح گلاب به رو شدم 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
با پلیسی که سلاح  نداره چطور ببندن همه جاده هارو؟ ارتش رو بیارن وسط؟؟

چطور پارسال بستن همه جارو 

چطور تو پاییز ممنوع بود این دوهفته رو هم همینکارو میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقل چیز خوبیه اگه استفاده شه

چرا شهرای توریستی رو باز گذاشتن گفتن مسافرت اشکال نداره

بعد دارن میان میگن ابتلای بی سابقه x نفر

شهر ما سفیییید سفییید بود

پریروز کیت تشخیصی کم اوردن🤐

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

خدا لعنتشون کنه مشهد خیلی خوب بود تا اینکه مسافر اومد شد قرمز کار شوهرم هم تعطیل شد و بیکار شد با دوتا بچه😭😭😭😭

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 

احتمال داره امتحانات نهایی غیر حضوری بشه؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عقل چیز خوبیه اگه استفاده شه چرا شهرای توریستی رو باز گذاشتن گفتن مسافرت اشکال نداره بعد دارن میان ...

کدوم شهرین ک سفید بود

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

امسال همه رفتن مسافرت همهه ها ینی اینستاگرام من یا شمال بود یا کیش

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم