2777
2789
چرا داره متفورمین من برای تنبلی تخمندان میخوردم خوب بود 

خب بعد چند روز اثر گذشات و اشتهاتون کم شد

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک کنم باید حداقل ۲۰ روز مصرف کنین

اوههههه ینی بعد 20 روز اشتها و کم میکن 😒

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
هر دارویی دیگه میگن بعد ۲۰ روز جواب میده  شما کنارش ورزش و رژیمم میخواهین بگیرین؟

من کم میخورم هروزم نیم ساعت میرقصم

انشالله  ب هدفتون برسید

همچینن

چرا قرص مصرف کنی عزیزم همه قرص لاغری چاقی عوارض داره اشتهات و کم کن دختر خاله من 60و خورده ای بود هم ...

الان خیلی کم کردم عزیزم با دوچرخه ثابت و پیاده رویی

الان خیلی کم کردم عزیزم با دوچرخه ثابت و پیاده رویی

خوب می کنی کلا قرص و دارو جدا از خوبی که داره عوارض هم زیاد داره خودم یه مدت برا چاقی قرص مصرف می کردم هورمون بدنم زیاد شده بود بدنم مو در آورد جوش زدم عصبی شدم و خیلی چیزای دیگه...

خوب می کنی کلا قرص و دارو جدا از خوبی که داره عوارض هم زیاد داره خودم یه مدت برا چاقی قرص مصرف می کر ...

اره کلا بنظرم درسته طول میکشه اما ارزشش داره  اصولی لاغر شد

عزیزم تاپیک ترکید شما چون گفتی قرآن حتما برو نظر مراجع راجب دعانویسارم بپرس ببین حرف ما درسته یا شما کسی که طلسم میزنه بنظرت فرد قابل اعتمادیه بهش مراجعه کنی؟طلسم زدن گناه هستش

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
عزیزم تاپیک ترکید شما چون گفتی قرآن حتما برو نظر مراجع راجب دعانویسارم بپرس ببین حرف ما درسته یا شما ...

خانم عزیز ببنید  شما توزندگی من نیستید  نمیدونید چیشده چی نشده اوار شهر غربت نشدید  و خیلی چیزا دیگه بهنره همو قضاوت نکنیم شما یک دیدگاه دارید من یک دیدگاه

خانم عزیز ببنید  شما توزندگی من نیستید  نمیدونید چیشده چی نشده اوار شهر غربت نشدید  و ...

چه ربطی به قضاوت و مشکلات شما داره ما میگیم به هرکسی اعتماد نکن اکثر اینا کلاهبردارن کجای حرف من قضاوت داشت:/

من بخاطر وجدانم به شما این حرفو زدم ازین به بعدو خودتون میدونید یا حق

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓