2777
2789
عنوان

همزاد

158 بازدید | 8 پست

به نظرتون این راسته که بعضیامیگن همزاد دارن؟

همسایمون میگه همزاد داره وقتی به چهرم نگاه میکنه اتفاقات حال و آینده رو بهم میگه خیلیاش واقعا حقیقت داشت خیلی تعجب کردم.کسی در این رابطه تجربه داره؟به نظرتون حرفایی که بهم زد حقیقت داره؟یعنی اون اتفاقات تو آینده می افته واسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره قاف 

همزاد در این سوره ذکر شده که قرین نام دارد.لطفا تفسیر وترجمه دقیق این سوره مبارکه را مطالعه کنید جواب سؤلاهای شما در خصوص خلقت همزاد نوع خلقتش ووظیفه آن اشاره شده .در روز قیامت قرین یا همان همزاد مورد محاسبه ومکاتبه قرار میگیرد که شاهدخود را عتید که از فرشته کرام الکاتبین معرفی میکند وخداوند درخواستش راقبول نمیکند .چون در وظیفه خود کوتاهی کرده است
سوره ق (آیه ۲۳)

وَقَالَ قَرِينُهُ هَٰذَا مَا لَدَيَّ عَتِيدٌ (۲۳)

قَالَ قَرِينُهُ رَبَّنَا مَا أَطْغَيْتُهُ وَلَٰكِنْ كَانَ فِي ضَلَالٍ بَعِيدٍ (٢٧) 
ومیتوانید به سوره زخرف مراجعه کنید که اشاره براین موضوع شده سوره زخرف (آیه ۳۶)

وَمَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمَٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ (٣٦)
سوره زخرف (آیه ۳۸)

حَتَّىٰ إِذَا جَاءَنَا قَالَ يَا لَيْتَ بَيْنِي وَبَيْنَكَ بُعْدَ الْمَشْرِقَيْنِ فَبِئْسَ الْقَرِينُ (٣٨)
حتما عزیزان این مطلب را مطالعه وتحقیق کنند راجع به خلقت همزاد.  
خداوند یکبار قرین را ملک یا فرشته معرفی کرده ویکبار جن کافر یا شیطان.  
هر کی یه چیزی میگه

ببین من خودم به این چیزا خیلی علاقه دارم و تا الان نصفه عمرمو به تحقیق در باره ی اینا سر کردم

از موکل بگیر تا جن و پری تا همزاد 

از جهان های موازی بگیر تا هرچه که فکرشه بکنی

قرآن گفته که همزاد وجود نداره و لی هر انسانی از موقعه تولدش تا آخر عمرش دوتا فرشته همراهشن، یکی اعمال خوبشو مینویسه و یکی اعمال بدشو

جن و پری وجود داره

موکل وجود داره

ولی همزاد وجود نداره

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
ببین من خودم به این چیزا خیلی علاقه دارم و تا الان نصفه عمرمو به تحقیق در باره ی اینا سر کردم از مو ...

ببخشید من یه مسیله ای برام پیش اومد نمیدونم ازتون میتونم کمک بگیرم با توجه به اطلاعاتی که دارید؟