2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخر،خیلی،رسیدگی میخواد،بهش نرسی،خونتون،بو دریا میگیره،ما تازه عروسی کرده بودیم،شوهرم،ی اکواریوم خیلی بزرگ،با کلی ماهی گوشتخوار خرید،باید،جیگر میریختیم براشون،ی شب یکیشون،با دندونای تیز،از اکواریوم پرید بیرون، افتاد رو پتوی من.ی شبم دیدیم صدای اب میاد اکواریوم سوراخ شده بود،من مثل بترس،انگشتمو کردم تو سوراخ،تا شوهرم اب اکواریومو خالی کنه.

اره خب اما دلم ی چیزی میخاس ک تکون بخوره باهاش سرگرم شم ک جون داشتع باشع

میفهمم. منم یه چن سال پیش خونه بنده خدایی اکواریوم دیدم. بعدم دوستم عکس خونش فرستاد یه اکواریوم پلاسیکی قدجانونی مثلا. داشت. خیلی خوشم اومد. رفتمم یه چنتا مغازه پرسیدمم ولی فکرش ک کردم دیدم دنگ و فنگ داره بی خیالش شدم. 

گل و گیاه هم رشدشو ببین و لذت ببر سرسبزیشون جوانه برگ نو...اینام موجود زنده ان

نخر،خیلی،رسیدگی میخواد،بهش نرسی،خونتون،بو دریا میگیره،ما تازه عروسی کرده بودیم،شوهرم،ی اکواریوم خیلی ...

وااای فیلم جنایی شد

اولا من ماهی گوشتخوار بدم میاد

دومن جگردخیلی بو میده چرا اصلا گوشتخوار خریدن؟؟

من از این ماهی زینتیا میخوام ک چوچیکو رنگی هستن

اکواریوم هرچی بزرگتر باشه زحمتش بیشتره من کوچیک میخوام بخرم

میفهمم. منم یه چن سال پیش خونه بنده خدایی اکواریوم دیدم. بعدم دوستم عکس خونش فرستاد یه اکواریوم پلاس ...

اره گیاه هم میخام بخرم گلم پتوس خیلی دوس دارم.

یعنی این آکواریوم کوچیکاهم وسایل بخاری اینا میخاس؟؟؟؟؟

گل و گیاه بخر عزیرم  هم زیباییش بیشتره هم انرژیش

بنطر من یک آکواریوم کوچیک که فقط ۲ تا ماهی داشته باشه و داخلش پر گیاه باشه خیلی خوبه . اگه ماهی زیاد داشته باشه زود کثیف میشه و دردسرش باعث میشه لذت نبری ازشون. ولی دو تا ماهی کوچیک و گیاه آبی زیاد واقعا کم دردسره و حس خوبی به آدم میده. 

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
اره گیاه هم میخام بخرم گلم پتوس خیلی دوس دارم. یعنی این آکواریوم کوچیکاهم وسایل بخاری اینا میخاس؟؟؟ ...

پتوس محشره بخر حتما. والا من از بخاری و دم دستگاهای اکواریوم سر درنمیارم ولی اون که تو خونه شون دیدم یه شیشه بزرگ رو اوپن اشپزخونه شون بود خیلیم ماهی توش بود حباب های اب هم با فشار قل قل میکردن 

ولی اونکه مال دوستم بود یه محفظه مستطیلی پلاسیکی بود مث جانونی. سرش هم سفید بود بدنه اش پلاسیک. داخل ابش چنتا ماهی ریزه. ولی دستگاه اینام توش نبود. 

ویواریوم چی هست ؟؟؟منظورت تراریومه؟؟؟ ماهی کوپی احتیاجی به اکسیژن و بخاری داره؟

نه هیچی نمیخواد تراریوم فقط گیاه اما ویواریوم گیاه آبی داره تو گوگل یک سرچ بزنی میاد هم کم هزینه است هم نگه داریش اسونه و هم ارزونه

من خودم توی خونه درست میکنم تا الان دو تا درست کردم

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا