2777
2789
عنوان

افسردگی دربارداری

181 بازدید | 11 پست

خانما کسی توی بارداری افسردگی گرفته من ازاول بارداری نگران سلامتی بچه بودم بعدشم که متوجه شدم زگیل تناسلی گرفتم به شدت حالم بده همش گریه حتی میترسم خونه ی پدرم برم اخه حق من زگیل تناسلی نبود منی حتی دست نامحرم بهم نخورده هرجا دکترهم میرم میگن به غیر همسرت باکسی درارتباط بودی ازیه طرف هم منو به طورکامل ناامیدم کردن که درمان قطعی نداره 

من دفعه قبل دچار افسردگی شده بودم. ناراحتی و غصه طولانی شده و حل نسده البته با افسردگی فرق داره. افسردگی در تمام وجهه ها ظاهر میشه. اگه مشکلت مشخصه و ب یک‌مسیله مشخص فک میکنی پس افسرده نیستی. ب خودت تلقین نکن. ادم افسرده اصلا نمیفهمه درد واقعیش چیع. در این صورت حتما باید بری مشاور. خیلی بده در بارداری

اما در مورد زگیل تناسلی . همسرت سالمه؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
من دفعه قبل دچار افسردگی شده بودم. ناراحتی و غصه طولانی شده و حل نسده البته با افسردگی فرق داره. افس ...

نه من از همسرم گرفتم اون الان عذاب وجدان داره ولی دیگه فایده نداره 

ازیه طرفی هم میترسم بلایی سربچه بیاد بااین همه گریه و استرس من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من از همسرم گرفتم اون الان عذاب وجدان داره ولی دیگه فایده نداره  ازیه طرفی هم میترسم بلایی ...

ان شالله چیزی نیس بزرگش نکن. این نگرانی تو بدتره. رفتی دکتر پس دارری درمان میکنی بابت جیزی ک مفصر نیستی، حرص نخوز

گر نگهدار من انست ک‌من میدانم

شیشع را در بغل سنگ نگه میدارد

همسرتم مگه رابطه داشته ک دچار عذاب وحدانه؟

از حوله مشترک و از توالت فرنگی هم‌ممکنه منتقل بشه. ادم بابت بیماری ک مقصر نیس. پس غصه نخوزید و عذاب وجدانم نگیرید

ان شالله چیزی نیس بزرگش نکن. این نگرانی تو بدتره. رفتی دکتر پس دارری درمان میکنی بابت جیزی ک مفصر نی ...

یه بار چندین سال پیش میگه یه اشتباهی کردم خدا زد منو

دکترا میگن درمان قطعی نداره

عزیزم برو فریز کن جیز مهمی نیس اصلا یه زگیله مثه همه زگیل ها اگه از نوع پر ریسک باشه بایدسالی یکی دوبار تست پاپ اسمیر بدی که همه داریم میدیم ، همین!!

با به روانشناس هم حتما صحبت کن خواسنی من دکتر روانشناس خوب میشناسم شمارشو میدم ازش وقت بگیر کارش خوبه

یه بار چندین سال پیش میگه یه اشتباهی کردم خدا زد منو  دکترا میگن درمان قطعی نداره

خدا بزرگه. اگر قرار ب مجازات هم باشه، خدا با همین حس شرمندگی ک برای ایشون‌جلوی شما بوحود اورده، تنبیهشون کرده. خیری بوده ک اتفاقا باعث شده ایشون ب خودشون بیان و خدانکرده خطایی رو تکرار نکنن. ولی خدابزرگتر ازونه ک از بخواد از کودک تاوان بگیره. هرچی برای شما و عرزنرت پیش بیاد، حتما  خیره و تقدیر هست. نگران نشو و توکل کن. ❤

شاید باورت نشه ولی من شب و روز ندارم 

غصه نخور. واسه بچه ت خوب نیس. یه سرگرمی، فکر مشغولی چیزی درست کن ک ب اون فک کنی. یه کتاب راج ب بچه داری بخون. من یه کتاب دارم، دوطرفه س. یه طرفش پدرودختر و یه طرفش  مادر و دختر. خالا یه کتاب دیگه هس ک همین دوتا با پسر هس. کتاب جالبی هستن. خیلی نکته های مفیدی در روابط میگن. خصوصا روابط والد جنس مخالف.ب جای فکروخیال این حور چیزا بخون. فیلم طنز ببین. و....

عزیزم هستی هنوز تو سایت؟زایمان کردی؟ برا زگیلت چیکار کردی سز اجباری سدی یا هزینه دادی و اختیاری واست ...

سلام عزیزم من هنوز زایمان نکردم ولی باید به دکتر زیرمیزی پول بدم تا منو سزارین کنن ۳تا ۳ونیم میلیون فقط پول دکتر میشه

سلام عزیزم من هنوز زایمان نکردم ولی باید به دکتر زیرمیزی پول بدم تا منو سزارین کنن ۳تا ۳ونیم میلیون ...

سلام گلم ممنون ک جوابمو دادی انشالله زایمان خوبی داشته باشی دکتر منم ۳ تومن میگیره جدا هزینم خیلی زیاد میشه اینجوری دنبال ی راهم هزینه کمتری بدم احتمالا دکترمو عوضکنم