2777
2789
عنوان

قرص سیپروترون کامپاند و درد سینه

850 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دوره ی اول هست که به تجویز دکتر این قرص را دارم مصرف میکنم از موقعی که استفاده میکنم همش درد سینه و گاهی اوقات تورم دارم یعنی گاهی تیر می‌کشه تا زیر بغل، برای شما هم پیش اومده؟به دکتر هم گفتم ولی میخواستم ببینم تا چه مدت این شکلی هست

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ار منم میخوردم شدید نوک سینم درد میکرد ینی کافی بود دستم بخوره بهش یا رو شکم بخوابم میمردم اصا😂

عزیزم😂😂😂پس خیلی نگران نباشم

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
ار منم میخوردم شدید نوک سینم درد میکرد ینی کافی بود دستم بخوره بهش یا رو شکم بخوابم میمردم اصا😂

سلام میدونم تایپ مال خیلی وقت پیش ولی اگه پیاممو دیدید جواب بدین منم الان دقیقا مثل شمام دردم تا همین حد طبیعیه مشکل ساز نمیشه ؟؟

سلام میدونم تایپ مال خیلی وقت پیش ولی اگه پیاممو دیدید جواب بدین منم الان دقیقا مثل شمام دردم تا همی ...

سلام من از زمانی ک شروع کردم زیر بغلم ورم کرده شما علائمتون با قطع دارو تموم شد؟

سلام من از زمانی ک شروع کردم زیر بغلم ورم کرده شما علائمتون با قطع دارو تموم شد؟

سلام عزیزم ترخدا جوابمو بده منم قرص جلوگیری مصرف میکنم یکی از زیربغلام متورم شده برای شما خوب شد؟حالم بده