به معنی ارامش و صبر هست صَبری اینجوی خوندی میشه صَبرا
صبورا هم قشنگه به نظرم
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
بخدا حالا یه نفر گف گندم خندیدیدم بعدش همه نوشتن گندم 😂 دیگه جالب نیس 😑
اره دقيقا، عزيزم خودت با سليقه خودت انتخاب كن اسمي كه به دلت ميشينه و باهاش حس خوب ميگيري كاري به اين جماعت نداشته باش، فاميلي هم خيلي مهم نيست به اسم بخوره به نظرم البته نظر خودت مهمتره،🌹
عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
کیانا ندوس اسم اسب برادرشوهرم کیارشه😂😂اینو بزارم همه مسخرمون میکنن😐🔪
عهههههه 🤣🤣🤣🤣🤣
خب کاترینا و کاملیا هم خوشمله
درکل واس دخمل کلی اسم هس ولی واس پسمل من موندم چی بذارم 😩
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
شوهرم انتخاب خودشو کرده😐🔪 فقط میگه کیان و کیارا اسم قشنگ زیاد هس ک
کیارا معنیش چیه؟!
شوهر من همکاری نمیکنه که هیچ هرچیم انتخاب میکنم میگه نععع! 🤦♀️😑
معنی خوبی نداره😐🔪 ب معنی ویار هستش فک کنم😖🥴 همه مردا همینن اخرشم اسم موردعلاقه خودشو میزاره رو ...
آهان 😑
به شوهرت بگو میشه بجای اون (یا) وسط کیارا بذاریم لا بدش میشه کلارا خیلیم خوشمله🤦♀️🤦♀️😑😑😑😑😑😑
خدا زیاد کنه این مردارو🤦♀️🤣