2777
2789

سلام دوستان کسی بوده که دختر خودش یا آَشناهاشون این مدرسه رفته باشن؟ من دخترم کلاس اول دبستان میره می خواهم بدانم مدرسه مناسبی هست یا نه ممنون میشم کمکم کنید  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
بله کلن مدارس خوبی هستند مخصوصا اینکه تکالیفشون رو داخل مدرسه انجام میدادن البته زمانیکه اموزش حضور ...

خیلی ممنون عزیزم شما دخترتون الان میره؟ فقط آموزش دروس دارن یا آموزش های مجزا هم دارن؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسر من از پیش تا حالا که چهارم میره مدرسه موتلفه بوده

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸

سلام عزیزم شما راضی هستی؟

سلام عزیزم. تاپیک مال قبل هست ولی ممنون میشم راهنماییم کنید. شما از مدرسه راضی بودین؟ میخوام پسرم را ثبت نام کنم برای کلاس اول. ممنون میشم راهنماییم کنید