سلام من دانش آموز دوازدهم هستم امسال درسم تموم میشه و کنکوری هم هستم البته با این اوضاع تدریس معلما و کم کاری های خودم تقریبا مطمئنم امسال کنکورم به خوبی نمیدم و باید یه سال پشت کنکور بمونم😑 از یه طرفی تمام خانواده بهم میگن به جای دانشگاه رفتن و درس خوندن که حتی بعدش معلوم نیست شغلی داشته باشم برم پیش یکی از بستگانمون که آموزشگاه دندان سازی داره دندان سازی یاد بگیرم چون دیدن که دخترخالم بعد گرفتن دیپلمش رفته اونجا یاد گرفته و درآمد خوبی هم داره حالا به نظرتون کدوم راه و برم بشینم درس بخونم یا این که دندون سازی یاد بگیرم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان و بابامم به همین دلایل خیلی اصرار دارن دندون سازی یاد بگیرم
میگم من براساس شرایط خودمو درس خوندن مسخره و الکی خودم بهت گفتم. من واقعا وقتمو تلف کردم ۴ سال. نه درس خوندم نه چیزی. همه رو با ۱۰،۱۲ فقط پاس کردم. اگه واقعاااا جدی و درست درس بخونی و توی یه رشته خوب مثه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی،... پیش بری خب درس بخونی عالیه ولی اگه میخوای مثه من الکی بری دانشگاه و هیچی یاد نگیری بیخودی وقت و سرمایتو هدر نده گلم.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush