2777
2789
عنوان

وقتی دلتون می گیره چکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول فکر میکنم به چه دلیل دلم گرفته، مشکل چیه بعد دنبال راه حل میگردم، نشد به یکی زنگ میزنم درددل میکنم اگرم کسی پیدا نشد یا نتونستم بگم و... میرم یک جایی که باعث میشه حالم بهتر میشه قدم میزنم گره های فکرمو باز میکنم 

خیلی دیگه ناراحتی روم فشار بیاره دعای معراجو میخونم اروم میشم

اتفاقا ختمش تو گروه واتساپی شرکت کردم همه چیز برام مقطعیه امروز یکم بهتر میشم ولی فردا باز حالم بد میشه

اول فکر میکنم به چه دلیل دلم گرفته، مشکل چیه بعد دنبال راه حل میگردم، نشد به یکی زنگ میزنم درددل میک ...

دلیلش رو میدونم ولی راه حلی نداره ، دردل هم کسیو ندارم همه راهها رو سعی کردم انجام بدم ولی از این حال در نمیام یکم طولانی شده دو ماهه مقطعی خوب میشم ولی باز دلم میگیره

دلیلش رو میدونم ولی راه حلی نداره ، دردل هم کسیو ندارم همه راهها رو سعی کردم انجام بدم ولی از این حا ...

اگر مشکلت راه حلی نداره و فعلا غصه خوردن جزوشه دوره باید تموم بشه، اگر در سوگ کسی هستی یا احساسی نسبت به کسی داشتی و کلا ارزوها برباد رفته دوره سوگ داره طبیعیه به خودت سخت نگیر اما نذار طولانی بشه، به این فکر کن چه هدفی تو زندگی میتونی دنبال کنی که احساست مثله قبل بشه، چه چیزی همه چیزو میتونه بشوره ببره به دنبال آون روزنه امید باش و براش تلاش کن 

اگر مشکلت راه حلی نداره و فعلا غصه خوردن جزوشه دوره باید تموم بشه، اگر در سوگ کسی هستی یا احساسی نسب ...

آره همینه که شما میگی مشکلم یه سوگ احساسیه من تو زندگیم هدف داشتم و در حال تلاش بودم ولی الان زندگیم متوقف شده نمیتونم کارامو پیش ببرم...حتی بعضی روزا از تختم نمیتونم بیرون بیام ،حتی اشتهای غذا خوردن ندارم

آره همینه که شما میگی مشکلم یه سوگ احساسیه من تو زندگیم هدف داشتم و در حال تلاش بودم ولی الان زندگیم ...

وقتی شکستی، برای یک آدم جدید شدن برنامه ریزی کن 

با شجاعت اشتباهاتتو پیدا کن، سعی کن بهتر از قبل بشی هر روز یک قدم به جلو. اولین قدم سخترین قدمه، یک هدف جدید که از بچگی ارزوشو داشتی الآن برو دنبالش تا حالت بهتر بشه یکم فاصله از خاطرات مرده و منفی خیلی کمک کننده اس

اتفاقا ختمش تو گروه واتساپی شرکت کردم همه چیز برام مقطعیه امروز یکم بهتر میشم ولی فردا باز حالم بد م ...

عزیزم همه همین طور هستن 

فردی وجود نداره که شادی مطلق داشته باشه

شما خودت باید بخوای خوب بشی

وقتی حالت اینطوری میشه حتی بهترین روانشناسان دنیا هم نمیتونن کمکت کنن 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

موزیک های قشنگ که دوست داری گوش بده

برقص

ورزش کن

کتاب بخون

برو بیرون هر روز ۱ ساعت پیاده روی کن

همیشه لبخند بزن😁

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
عزیزم همه همین طور هستن  فردی وجود نداره که شادی مطلق داشته باشه شما خودت باید بخوای خوب بشی ...

این درد اینجوری برطرف نمیشه، زخم عمیقه

راه حل اصلی زمانه و اینکه کاملاً زوایای شکست بررسی بشه و الا زخم کهنه میشه و درمان نمیشه