2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست
واقعا برادر شوهرت شعور نداره که با زنی که دوستش داره اینجور رفتار میکنه و حس حقارت بهش میده

مردا کلا بی.ش ع و ر ن فقط پول انگار واسشون مهمه و پز بدن زنم شاغله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برادر شوهرت شعور نداره که با زنی که دوستش داره اینجور رفتار میکنه و حس حقارت بهش میده

عزیز برادرشوهرم بیشعوره درسته ولی مثلا جاریمم یه کار ساده بانکی رو بلد نیس انجام بده 

توعین نشه به خانمهای خانه دار اما  فقط میخوره میخوابه  نه مطللعه نه باشگاه نه دو کلام حرف حسابی .....

من همسرم چیزی نمیگه اصلا هم پشیمون نیست نذاشت برم سر کار ولی چیزی که منو اذیت میکنه نگاه مردم جامعه است یه بار رفتم مهد پسرم مربی شون پرسید کجا درس خوندی گفتم فلان دانشگاه دولتی میگفت چه حیف بیکاری یه جوری با ترحم حرف میزد انگار تو دانشگاه دولتی خوندی بیکاری من شاغل حالا دردش میدونین کجا بود من تو ازمون ورودی بانک قبول شده بودم اما یکی از بهترین اتفاقای  زندگیم همزمان شد با بدتریییییین دوران زندگیم من مونده بودم و دوراهی تصمیم مجبور شدم نرم سر کار ولی ادم که نمیتونه اینو برای همه تعریف کنه خیلی دلم میخواست اینو به اون خانم بگم چون تو شاغلی دلیل نمیشه بهتر و سر تر از من باشی

عزیز برادرشوهرم بیشعوره درسته ولی مثلا جاریمم یه کار ساده بانکی رو بلد نیس انجام بده  توعین نش ...

همین جور زنها هستند که تا میگی خونه دارم به چشم عقب مونده نگات میکنن 

الان همه این طوری فکر میکنن 😧

واقعا؟؟؟من ندیدم همه ای که ازش حرف میزنید 

من طرفداری از شاغل بودن یا خانه دار بودن نمیکنم ولی نسبت مطلق دادنو درست نمیدونم بد نیست یه کم به اطرافتون توجه کنید تا از دست این حس وحشتناک خلاص بشید .من که هر دو موردو داشتم اطرافم موضوع به این شوری که شما میگی نیست

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
عزیز برادرشوهرم بیشعوره درسته ولی مثلا جاریمم یه کار ساده بانکی رو بلد نیس انجام بده  توعین نش ...

اون دیگه نوبره.الان دوره ای نیست که خانومای خانه دار فقط بشورن و بسابن و از جامعه دور باشن

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
من همسرم چیزی نمیگه اصلا هم پشیمون نیست نذاشت برم سر کار ولی چیزی که منو اذیت میکنه نگاه مردم جامعه ...

گلی این حرف لزوما معنیش این تیس خودشو از شنا سرتر میدونه 

فقط واقعا ناراخت شدت همین ....

مهم اینه ماها ایی باید باشیم‌که لیاقتشو داربم و زحمت کشیدیم 

واقعا؟؟؟من ندیدم همه ای که ازش حرف میزنید  من طرفداری از شاغل بودن یا خانه دار بودن نمیکنم ولی ...

والا دوست و فک و فامیل های ما که این طدری هستند که شاغلی به به . خانه داری اه اه . خوش به حال شما که حداقل چهار تا با شعور اطرافت هست که ارزش آدمو به میزان پولی که در میاره ندونن

والا دوست و فک و فامیل های ما که این طدری هستند که شاغلی به به . خانه داری اه اه . خوش به حال شما که ...

چی بگم والا

اون دیگه نوبره.الان دوره ای نیست که خانومای خانه دار فقط بشورن و بسابن و از جامعه دور باشن

چرا عزیزم اتفاقا دوره ایه که اکثر خانمهااا مخصوصا خانه دارها تمام وقتشون با فضای مجازی و ...میگذره 

مطالعه و ورزشم که افتصااااحححح....هم خانه دارها هم شاغلهاا البته....

ولی حداقل شاغلها یه تایمی رو تو اجتماع هستن درامدی دارن و پشتوانه ای برای فردای نامعلوم ‌..اعتماد به نفس و....‌که نمیخام زیاد بگم عزیزان فک‌کنن بشون توهین میشه 

چرا عزیزم اتفاقا دوره ایه که اکثر خانمهااا مخصوصا خانه دارها تمام وقتشون با فضای مجازی و ...میگذره&n ...

نمیدونم چی بگم

من خانه داری هستم که درامد همسرم خوبه.یه خونه نزدیک دو تومن به نامم کرده .از نظر اقتصادی دغدغه ای ندارم.ورزش میکنم اطلاعات عمومیم بالاس.رشته ای که خوندم برا تربیت بچه هام کمکم کرد و همچنین زندگیم.یه زمانی دنبال کار بودم به دلایلی نشد الانم نمیگم همیشه از شرایطم راضیم هر کسی اینو بگه دروغ گفته.ولی اکثر اوقات رضایت دارم از نحوه ی زندگیم

البته همسرم بی تاثیر نیست تو این رضایت