2789
عنوان

خانما بیاین شوهرم از سر کار میادش چی بپزم اولین شام ازدواجمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5407 بازدید | 199 پست
تو ازدواج قبلیم دقیقا همه اینا که گفتی کردم به هیچی اهمیت ندادم کارم کشسد به جدایی مگه زندگی میدان ج ...

نه اتفاقا اوایل غذای خوب بپز وتزئین کن و اهمیت بده

اینجوری تو ذهنش جا میفته که باسلیقه و کدبانو هستی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من زرشک پلو درست کردم یکم شور شده بود

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
وای منم ۱۰۵ بودم الان شدم ۹۰

با ورزش و رژیم؟من اراده نداشتم عمل کردم الان۶۹ کیلوام

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
با ورزش و رژیم؟من اراده نداشتم عمل کردم الان۶۹ کیلوام

بله ورزش و رژیم همسرم نمیزاره دوباره کم کنم دوست دارم ۱۰ کیلو کم کنم  عملش سخت نیست

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
داوود پاشاچیه کامل بگولطفا

یه نوع خورشت ترکیه ای خوشمزه اس با گوشت قلقلی 

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍

قورمه سبزی

خورشت قیمه

پیتزا

اسنک

پیراشکی

مرغ

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
نمیدونم چرا بعضیا به خونه زندگی نرسن، به شوهر نرسن، عزیز میشن و تاج سر شوهرن

این عقیده اشتباه محضه زندگی قبلیم سر بی اهمیتی به وضع خونه به گوه کشیده شد تازه راننده هم بود ماهی یه بار میومد ولی همیشه غرررر میزد و آخرشم شد طلاق 

و دیگر هیچ...

فقط زرشک پلو با مرغ یه سره مرغ 😑

پس کباب تابه ای درست کن 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
فقط زرشک پلو با مرغ یه سره مرغ 😑

خب پس قیمه یا قرمه درست کن 

من استامبولی درست کردم چون اونو خوب بلد بودم ....هنوزم استامبولی تو خونمون ارج و قرب خاصی داره 😂😂

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
یه نوع خورشت ترکیه ای خوشمزه اس با گوشت قلقلی 

اها اخه نخورذم تاحالا

دستورشوبدیدلطفا

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

من اولین شام مشترکمون رو قورمه سبزی خوب و جاافتاده 

سالاد و دلستر

ژله گذاشتم

از اون وقت ب ببعد میگه هیچی مزه اون قورمه سبزی رو نمیده.نمیدونه کلی ترفند زدم ک اونقدر ماهرانه دراومد