2777
2789
عنوان

کیامشکل قلبی دارن

48 بازدید | 5 پست

دوشبه نمیتونم بخوابم قلبم تیرمیکشه

دیشب ک موقع خواب یهوقلبم دردگرفت بیدارشدم وقتی نشستم خوب شد

بعددیگه از ترس خوابم نبرد

دکترم شنبه بهم وقت داد قبلش نوبت خالی نداشت

افتاده و شل شدگی دریچه دارم

قبلا درد نداشتم دوشبه اینجوری شدم

استرسم ندارم

عادیه بنظرتون؟یابخاطر بدخوابیدنه

من چندساله درگیرم

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه درد دارین؟من ۸سالگی انژیوشدم افتادنیشم گفتن خطرناک نیست فقط تپش قلب میگرفتم ولی تیرنمیکشید ا ...

اکثراوقات قلبم تیرمیکشه وگاهیم تپش میگیرم..همین دیشب بطوری قلبم تیرکشید که کامل دسته چپم بی حس شد..خیلی بده.هرچیم دکترمیرم بیفایدس.چندماه پیش حمله قلبی شدیدی داشتم.که نزدیک یهفتم بیمارستان بستری شدم.کلی ازمایشو اکو  نوارقلبو اینچیزا ولی بازبیفایده بود..

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...
اکثراوقات قلبم تیرمیکشه وگاهیم تپش میگیرم..همین دیشب بطوری قلبم تیرکشید که کامل دسته چپم بی حس شد..خ ...

ایشالازودتر خوب شین

باعمل درمان نمیشه؟

به منم  دکترم پروپرانول داده بود

گفت هروقت درد داشتی خودتو بزن به بیخیالی

اگه خیلی اذیتت کرد بخور

منم درد دیشبم خفیف بود ولی از ترس سروصداکردم شوهرم بیدارشه حواسش باشه بهم