2777
2789

خدا کمکتون کنع

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم جدا شدم و شرایط بدی دارم تو خونه پدری،تو تاپیکام کم و بش گفتم ،میشه خواهش کنم بری گزارش بزنی برام تا حذف بشن،برا ارامشتون فرستادم

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏

چجوری باید اقدام کرد حضانت بچه هارم گرفت ؟

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

عزیزم ببین حتما از همین الان  یه وکیل درست حسابی بگیر چون اگه شوهرت بخواد اذیت کنه میکنه پدرتم در میاددددد اونم با این وضع دادگاها بعدشم اگه شیرینی ندی کارت راه نمیفته چون خودم هررر روووز ازین چیزا دیدم بهت میگم 

اگر هم میخوای مستقل شی حتما مهریه تو خونه ای مالی چیزی قبول کن ماهی چندر قاز سکه میدن تهش میبینی همه الکی خرج شد تو میمونی و خونه بابات چون به هر حال شاید تهشششششششششششششش بتونی تا ۳ ، ۴ سال خونه بابات باشی  بالاخره که باید مستقل شی البته اگگگگر مادر پدرت خوب باشن 

البته بعضی از پدر و مادرام خودشون برا بچشون خونه و اینا میگیرن که اون دیگه نوبره😂

بچه هات چند ساله هستن؟ تا ٧سال بچه با مادر هست

۱۴روزه ۳ قلو ان یکیش بیمارستانه دوتای دیگه ام تو خونه کنارمن

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

دیگه خسته شدم خودشو زده به بیخیالی انگار نه انگار اون آدمه سابقه چون نمیرسم بهش رسیدگی کنم اخلاقش عوض شد آدمی که تو روزای سخت پشت خالی کنه رو نمیخوام

من تجربه ی طلاق ندارم ولی از یه نفر ۷۰ میلیون طلبکار بودم. خودش هم اومد توی دادگاه و قبول کرد که بدهکاره. اما یه جوری این پرونده رو پیچوندن که مختومه شد. یه قرون هم به‌من نداد. مطمئنم پول داده بود به شورای حل اختلافی ها و‌ بعدا هم‌ به بازپرس

عزیزم ببین حتما از همین الان  یه وکیل درست حسابی بگیر چون اگه شوهرت بخواد اذیت کنه میکنه ...

وكيل كه ندارم ولي خودم بابام دنبال كاراييم...همين سردرگميش خيلي بده...تو دادگاها نمي دونم چي بگم...پول نيست وگرنه خونه مستقل كه كاري نداره

عزیزم ببین حتما از همین الان  یه وکیل درست حسابی بگیر چون اگه شوهرت بخواد اذیت کنه میکنه ...

من از خودم خونه دارم یعنی قبل بچه دارشدن شاغل بودم پس اندازم دارم میشه بگی این شیرنی که میگی چقدره و به چه کسایی باید داد میتونم بچه هامو برا خودم بردارم؟