2777
2789

هر روز خبر فوت یه جوون که تا چند دقیقه پیش صحیح و سالم بوده میشنویم

به غیر از کرونا کلا احساس میکنم خیلی آمار مرگ و میر بالا رفته

دیشب هم یه خانومی همینجا گف خواستگارش داشته میومده باهم صحبت کنن تو راه تصادف کرده مرده

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
منم افسرده شدم مرگ جوون خیلی بده

اصلا هر کاری میام یاد بگیرم هر کاری می‌خوام انجام بدم فک میکنم مگه تا کی زنده ام شاید زود بمیرم به دردم نخوره همش تو فکر اینم که میمیرم خیلی بده 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هر کاری میام یاد بگیرم هر کاری می‌خوام انجام بدم فک میکنم مگه تا کی زنده ام شاید زود بمیرم به د ...

خوب کاری میکنی منم این روزها حس میکنم امیدوم به زندگی خیلی کم شده انگار همه جا بوی مرگ گرفته

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
خوب کاری میکنی منم این روزها حس میکنم امیدوم به زندگی خیلی کم شده انگار همه جا بوی مرگ گرفته

😢

اصلا هر کاری میام یاد بگیرم هر کاری می‌خوام انجام بدم فک میکنم مگه تا کی زنده ام شاید زود بمیرم به د ...

وای شما خود منی 

ولی من بدتر از شمام قبلا همش فوبیای بیماری داشتم ترکش کردم الان شده مرگ 

و تازه ترس از کرونا اینقد دست شستم دستام نابود شده 

دقیقا عین من فک میکردم فقط من اینجوری شدم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
دقیقا منم همین حسو دارم زندگی انگار بی معنی شده

من دوست ندارم اینجور باشم قبلا خیلی برنامه داشتم الان هیچ برنامه ای ندارم برا خودم هیچ هدفی ندارم 

وای شما خود منی  ولی من بدتر از شمام قبلا همش فوبیای بیماری داشتم ترکش کردم الان شده مرگ  ...

نه من نمی‌ترسم از مرگ بالاخره همه قراره بمیرن ولی این که همش دور و برم مرگ می بینم از زندگی سردم کرده