2777
2789
عنوان

عفونتم داره خوب‌میشه

313 بازدید | 29 پست

سلام خاستم این اشتراک‌بزارم من داشتم از شدت سوزش ادرار و درد زیر شکم‌دیگ کلافه میشدم دکتر میگفت ph5 توی ازمایش من نوشته ناامید بودم رفتم دکتر پماد لکورکس و میترانیدزول دقیق نمیدونم و ی قرصی که ۴ دونه داره هر ۳۶ ساعت بخورم عالیییییهههه دوشبه کرم واژینال استفاده میکنم هیچ علائمی ندارم سوزشم خوب شد ادرارم دیگ رنگ زرد نداره بعد رابطه هم دیگ سوزش ندارم

شما تا حالا استفاده کردین

من همیشه رزده ادرارم وا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پدرم در اومد ده روز از عفونت زیاد و تکرر ادرار  مترونیدازول روزی دوتا میخورم،عنبر نسا دود ...

ابجی من باورم‌نمیشد  ب این زودی خوب شم اخه تو اقدامم ترس اینک باردار نشم بسلامتی عزیزم انشالله بلاه برا همیشه بدور

من زمان ادرار سوزش شدید داشتم و اصلا نمیتونستم ادرارم رو نگه دارم باید سریع میپریدم تو دستشویی. دکتر دو تا قرص داد یه هفته است دارم میخورم خیلی فرق نکردم چیکار کنم😢

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
😭😭😭😭😭😭😭😭الان پریودم ولی اصن شبیه پریودی نیس پس حتما برم پزشک.

هر تغییری در روند مریودی دیدید حتما به پزشک مراجعه کنید میتونه علائم خیلی چیزا باشه هرجی زودتر اقدام کنی بهتر