2777
2789
عنوان

دیگه چه کوفتی میخوان به خوردمون بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت محترم شفتالو جونم . با این حال من زمانیکه حس کنم بچه هام اینجا دیگه نمیتونن زندگی کنن بارو بندیل را میبندم و میرم. ولی اونکه گفتی برنمیگردن هم راسته برنمیگردن چون عطای اونجا را به لقای اینجا ترجیح میدن.
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...
پالم یعنى نخل! یه درختیه میوش مثل نارگیله روغنشو در میارن میشه روغن پالم تو بیسکوییتا و خیلی از محصولات غذایی هم هست
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟
saragoli پست ها : 179 عضویت:1392/8/28 1393/5/14 - 3:08 صبح تو کل جهان همینه... چندسال پیش یک کارشناس خارجی اومد گفت که چندساله کارخونه پپسی از جنین بچه برای طعم دهنده نوشابه هاش استفاده میکنه.. اخه عزیزم جنین چه طعم و مزه اى به نوشابه میده؟
Nili.1. پست ها : 17033 عضویت:1390/2/2 1393/5/14 - 3:13 صبح اینجا به حفظ و ارتقا محصولشون اهمیت میدن ٨٠ درصدش براى اینکه اون کمپانى یا کارخونه اسمش خراب نشه و ذهنیت مردم نسبت بهشون عوض ٢٠ درصدش فکر مردما عزیزم حداقل خوبه مردم در اخر قربانى نمیشن اى کاش اینجا هم همه کمپانى ها و شرکت ها به فکر از دست ندادن محصولاتشون به خاطر افت کیفیت بودن تا مواد غذایى سالم بود
saragoli پست ها : 179 عضویت:1392/8/28 1393/5/14 - 3:22 صبح به نظرم مردم باید طبعشون رو عوض کنند تا فروشنده ها از این محصولات دیگه نیارن یا اگرم بیارن به ضررشون تموم شه..مثلا اگر همه مردم به لبنیات و تخم مرغ و گوسفند محلی بیشتر تمایل نشون بدن و سعی کنند بیشتر نیازشون رو از از مواد غذایی طبیعی تامین کنند شاید اوضاع تغییر کنه... وقتی اکثریت مردم به غذاهای فست فودی و اماده تمایل نشون میدن حیله گری فروشنده ها بیشتر میشه.. درسته عزیزم،همیشه و در همه جا فست و فود غذاى مضر و افتضاحى بوده و این فقط مختص ایران نیست،ولى مرغ رو چه کار کنیم؟ باید تنوع غذایى داشته باشیم. اگه میشد سعى کنیم بیشتر گیاه بخوریم خیلى به نفعمون بود ،ولى متاسفانه از بچگى تو فرهنگ غذاییمون گوشت و مرغ جاى محکمى داره و حذف کردنش از دستور غذایى سخته(حتى به طور اندک)
خدایی میخوام یه چیزی رو بگم. اونم اینه که هوای وحشتناک تهران و این پارازیت ها که غیر قابل انکاره ضرر هاش و خیلی خیلی خطر ناکه. بقیه چیزایی که نوشتی نرماله مثلا روغن پالم همه جا استفاده میشه یا هورمون برای دام ها (پس فکر کردید مرغداری ها میشینن یه سال تا مرغاشون بزرگ شن به سلامتی تا بفروشنشون. تا حالا تو خونه حیوون نگهداشته باشی میبینی چقدر طول میکشه ) که باید بگم بهتون دوست ما دکتر کشاورزیه میگه هورمون ها خیلی گرون در میان و به صرفه نیستن برای همین غذاهایی میدن که چاقشون کنه زودتر و اتفاقا اوناست که ضرر داره تو ایران بیشتر. یا ابیاری با فاضلاب هم طبیعیه چون همیشه تو ایران اینکار میشده با فضولات انسانی باغ ها رو کود دار میکردن از قدیم تا الان. یه ذره به نظرم تو ایران فقط استرس بیشتری هست. البته چون کسی به کسی هم نیست این استرس بیشتر میشه من خودم ایران نیستم دائم میبینم میان میگن فلان رستورات رو کنترل کردن و اینا و همین کلی حس امنیت میده حتی اگر هم همه چی اشغال باشه بازم طرف خیالش راحت تره متاسفانه این تو ایران نیست. یعنی اصلا کسی براش مهم نیست مردم چه میخورن کجا زندگی میکنن و کلا فقط جیب و پول و خلاص ...