2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 54 پست
😁اره خیلی سخته.ولی من وقتی مهمونی یا عروسی و بیرون میخاستم برم تو شیشه شیر شیرم رو میدوشیدم یا شیرخ ...

عزیزم این چیه نوشتی؟!🤣🤣🤣 خب شیر ندوش که با شوهرت مشکل پیدا نکنی🙄😂🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث خودمی دقیقا

متاسفانه ماهم باید سرد بشیم🥺🥺🥺

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
متاسفانه ماهم باید سرد بشیم🥺🥺🥺

آخه چطوری؟ مگه آدم چند سال جوان هست! فکر میکنم اونا هم موظفن یه کم به همسرشون فکر کنن! از طرفی آدم پیش خودش فکر میکنه حتما جذاب نیستم که اینجوریه! اعتماد بنفس آدم میاد پایین

آخه چطوری؟ مگه آدم چند سال جوان هست! فکر میکنم اونا هم موظفن یه کم به همسرشون فکر کنن! از طرفی آدم پ ...

میفهمم،ولی چاره ای نیست

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه راه حل به من بدین شوهرمو یکم سرد کنم یا چیکار کنم خودم گرم شم😑

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
اگه از اول اینجوری بوده شوهرت ک عادیه مث برادرشوهر من دیگ درست بشو نیس  ولی اگه تازگیا اینجور ...

اصلا نمیدونم چرا پرهیزگاری میکنه درمورد من😃اصلا نگاه نمیکنه که چی پوشیدم! 😂😂😂 میترسه تحریک بشه!

اصلا نمیدونم چرا پرهیزگاری میکنه درمورد من😃اصلا نگاه نمیکنه که چی پوشیدم! 😂😂😂 میترسه تحریک بشه!

بیا قسمت احساسات مغزشوهرامونو باهم عوض کنیم 😂

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم