2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 54 پست

ببین باهاش صحبت کن بگو منم نیاز دارم و فلان 

میگی اینارو بهش ؟ چی میگه مس ؟ چرا پس زن گرفته ؟ درک نمیکنم اینجوری بودن مردارو 😐

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باهاش صحبت کن بگو منم نیاز دارم و فلان  میگی اینارو بهش ؟ چی میگه مس ؟ چرا پس زن گرفته ؟ ...

میل داره! نه که مشکلی داشته باشه! انگار موتورش روشن نمیشه😂 اصلا به هیچ وجه پیشنهاد نمیده! من همش نگرانم که حتما من مشکلی دارم! 

وای جدی شمام اینجوری هستین؟ راهکاری پیدا کردی؟

من تو زندگی هیچی کم ندارم،همسرم خیلی خوب و مهربونه و همچیز تمومه ولی سرد سرده،راهکاری هم پیدا نکردم،یه سری داروهایه گیاهی هم خریدم فایده نداره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
وای اینم خیلی سخته! دلم برای تو بیشتر از خودم سوخت

😁اره خیلی سخته.ولی من وقتی مهمونی یا عروسی و بیرون میخاستم برم تو شیشه شیر شیرم رو میدوشیدم یا شیرخشک درست میکردم اینجوری عالیه

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
میل داره! نه که مشکلی داشته باشه! انگار موتورش روشن نمیشه😂 اصلا به هیچ وجه پیشنهاد نمیده! من همش نگ ...

نکنه غرور داره😠

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
😄😄😄خوبه که! حتما دوست داره که اینجوریه

زیادیشم خوب نیست😂

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
😁اره خیلی سخته.ولی من وقتی مهمونی یا عروسی و بیرون میخاستم برم تو شیشه شیر شیرم رو میدوشیدم یا شیرخ ...

با اون تاپیک قاطی کردی ؟؟😁😁

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

برادرشوهر منم اینجوریه  جاریم میگه دو هفته یه بار سه هفته یه بار به روش میارم گله میکنم تا میا ...

به نظرت مشکلی تو کاره؟ باید چیکار کنم؟ میترسم از کوره در برم زندگیمو بپاشونم

😁اره خیلی سخته.ولی من وقتی مهمونی یا عروسی و بیرون میخاستم برم تو شیشه شیر شیرم رو میدوشیدم یا شیرخ ...

😂😂😂😂

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
به نظرت مشکلی تو کاره؟ باید چیکار کنم؟ میترسم از کوره در برم زندگیمو بپاشونم

اگه از اول اینجوری بوده شوهرت ک عادیه مث برادرشوهر من دیگ درست بشو نیس 

ولی اگه تازگیا اینجور شده شوهرت به خودت زیاد برس ارایش کن لباسای جذب بپوش در کل خوشگل کن همیشه خودتو