2777
2789

بانک همش شرایط سخت میذاره و سر میدوعونمون نمیدونم چکار کنم ۱ ضامن بیشتر ندارم ، شوهرم آزاده شغلش گرفتین شما کسی ، یه آدم خیر و دست به خیر داره سراغ ندارین که ضامنون شه کاردولتی داشته باشه و رسمی باشه ، به اندازه مبلغ وام شوهرم بهش سفته میده که خیالش راحت باشه ، بخدا شبا خوابم نمیبره اگه واممو بگیرم از خونه سرایداری خلاص میشیم میشه راهنماییم کنید 😔🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه قربونت باید تو اشناهای خودتون بگردین دایی عمو خاله عمه  اینجا کسی نمیتونه به کسی اعتماد کنه

خانواده من مشهدن تهران نیستن ازیک شهر دیگه ام نمییشه اقوام ما بیشتر کاسبن و شغلشون آزاده

امسال هم راحت شی سال دیگه رهن خونه ها چند برابره هر سال شرایط بدتره یه فکر اساسی کن شما هم برو سرکار پس انداز کنین همسرت دو شیفت کار کنه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...