2777
2789

شما سر این چیزا حرص خوردید؟

چکار کنم بهش فک نکنم

از طرفی دوس ندارم دخالت کنم دوس ندارم نظر بدم چون میدونم دخالت کردن تو این چیزا آخرش فقط باعث خراب شدن خودم میشه 

ولی از طرفیم دل تو دلم نیس بدونم چه خبره ولی اصلا روم نمیشه بپرسم و فقط حرص میخورم 

شما با شوهراتون راجب این چیزا راحتید؟

مال دنیا ارزش نداره

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه تو همچین موقعیتی باشی دوست داری شوهرت چه رفتاری داشته باشه 

در کل به نطرم نباید دخالت کنی 

یه به من چه به خودت بگو و تامام 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

شوهرم برام میگه .ولی من برام مهم نیست.چون کاری به من نداره.اگ هم بخوام چیزی بگم خودمو خراب میکنم.پس چه بهتر که توجه نکنم و حرص نخورم

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
شوهرم برام میگه .ولی من برام مهم نیست.چون کاری به من نداره.اگ هم بخوام چیزی بگم خودمو خراب میکنم.پس ...

منم هیچی نمیگم و نگفتم اصلا ولی همش فکرو خیال میاد سراغم😂

ببین اگه تو همچین موقعیتی باشی دوست داری شوهرت چه رفتاری داشته باشه  در کل به نطرم نباید دخالت ...

اخه شوهر من خیلی تو خودش میریزه همه چیو ناراحتیاشو بهم نمیگه توضیح نمیده منم روم نمیشه بپرسم و همش فکرو خیال میکنم و این چرخه ادامه دارد

منم هیچی نمیگم و نگفتم اصلا ولی همش فکرو خیال میاد سراغم😂

با خودت بگوبه من چه.مگه مال منه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
اره امشب به خودم صد بار میگم 

خوبه