2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟

122 بازدید | 32 پست

سلام بچها من امروز رفتم اکانت قبلی همسرم پیدا کردم مال سال ۹۸ کلی چت داشت و چت های زشت با پسرا  و عکس فرستادن این چیزا داغونم چیکار کنم همسرم موقعی که ما عقد بودیم با اون پسرا هم بوده چیکار کنم دارم دیوونه میشم طلاق بگیرم یا بیخیال بشم تورو خدا کمک کنید 

یعنی میگی ب پسرا علاقه داره همجنسگراست؟

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته مهم نیست اگه الان گذاشته کنار بدون که تو و زندگیت براش مهمی

پس توهم زندگیت برات مهم باشه و هیچچچچوقت به روش نیار حتی موقع دعوا

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
فک میکنم 

بهتره باهاش صحبت کنی اینکار خیلی زشتیه شوهرت میکنه خدای نکرده ممکنه ازت سرد بشه بره سمت پسرا یک نوع خیانت وگناهه ب مشاوره بگو بش بگو حرامه اگ ب خدا اعتقاد داره از قوم لوط ک نیس خدایا

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
گذشته مهم نیست اگه الان گذاشته کنار بدون که تو و زندگیت براش مهمی پس توهم زندگیت برات مهم باشه و هی ...

عریزم گذشته مال موقعی ک مجرده بوده ن موقعی ک منو اون عقد بودیم و این کارو کرده