2777
2789

واسه من دیروز هاله شد امروز منفی مارک ویور بود امروزی ۵ روز

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد کمر تکرار ادرار سینه هایه متورم و سنگین سردرد گاهی چن روز پیش ام حالت تهوع داشتم

پس مبارکه عزیزم 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
ممنون گلم ینی میشه فردا آز مایشمم مثبت بشه

چرا نشه گلم

ان شاءالله که خوشحال میشید با یه آزمایش مثبت 

منم با بی بی کمرنگ آزمایش دادم که مثبت شد فقط ممکنه بتا پایین باشه نگران نشید 

مارک قبلیتون چی بود؟ ویور دیر مثبت میشه ها اگه قبلی یه مارک دیگه بوده احتمالا درسته

اینقد ناراحتم ک میخام فردا آمپول بزنم بیاد این کوفتی.قبلی روژان ک هاله افتاد فرداش ویور ک منفی ک امروز بود

اینقد ناراحتم ک میخام فردا آمپول بزنم بیاد این کوفتی.قبلی روژان ک هاله افتاد فرداش ویور ک منفی ک امر ...

عزیزم اول مطمئن شو بعد آمپول بزن

مارک مدیکور برام هاله انداخت اونم سفید ۴ روز مونده به موعد

فرداش دوباره زدم هاله رنگی مشخص شد رفتم آز بتا ۲۶/۶۴ 

برگشتنی مارک روژان و مدیکور رو دوباره گرفتم روژان زدم منفی بود کاملا خیلی ناراحت شدم گفتم کاش نمیرفتم آزمایش(هنوز جوابو نگرفته بودم) همون لحظه دوباره مدیکور زدم بازم هاله بنفش انداخت

جواب ازمایش اومد مثبت شد اما مارک روژان برام کاملا منفی بود

تا اینکه یک روز بعد از تاخیر دوباره آز بتا دادم که ۳۰۸ بود اینجا تازه روژان یه هاله کمرنگ انداخت...

اینارو گفتم که حواستون باشه درجه حساسیت مارک ها با هم فرق داره مثلا ویور بتای بالای ۲۵ رو نشون میده...