2777
2789

همیشه هرچی شد حرف بزنین من خودم حرف نمیزدم الان مثلا بهتر شدم خیر سرم یکم

واقعا متوجه شدم حلال مشکلات تو زندگی مشترک حرف زدنه حداقل از نظر من

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

خیلی انرژی روی حرف زدن و درست حرف زدن می ذاریم

و یاد گرفتیم دنبال مقصر نباشیم

خودمون رو خوب توصیف کنیم

دنبال راه حل باشیم

نتیجه: آخرین دعوامون اول فروردین ۹۹ بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره ولی مشکل اونجاست وقتی از دست خانوادش اذیتی و روحیه ات بهم ریخته اس نمیشه بگی چون حمایتتو از دست میدی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره ولی مشکل اونجاست وقتی از دست خانوادش اذیتی و روحیه ات بهم ریخته اس نمیشه بگی چون حمایتتو از دست ...

باور کن اگر بدون نیش و کنایه بگی و همسرت رو کنار خودت قرار بدی و ازشون راه حل بخوای حمایت و همدلی بیشتر میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره ولی مشکل اونجاست وقتی از دست خانوادش اذیتی و روحیه ات بهم ریخته اس نمیشه بگی چون حمایتتو از دست ...

میدونی چطور گفتن خیلی مهمه واقعا حالا درسته هرموضوعی رو باز نمیشه گفت قبول دارم اما نوع گفتن ب نظرم بیشتر تاثیر داره

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
درست میگیو درست حرف زدن هم بهترهاین که کِی و کجا چی بگیاین یه نوع مهارته، یه هنره که بلد باشی چجوری ...

واقعا ی مهارت و هنر بزرگیه

وقتی حرف حالیش نمیشه شوهر من اینجوریه

ای بابا میفهمم

منطق مهمه حق میدم بهت