2777
2789

بچها من برام خواستگار اومده خب حالا یه مدت گذشته ما خونوادگی جمعه گذشته برای اولین بار رفتیم خونه پسره و پدر مادرش پذیرایی کردن و اینا که خب خوب نبود پذیرایی شون اصلا در حین پذیرایی اول بار چایی اوردن بعد از اجیل مادر پسره بابونه درست کرد اورد

من مامانم میگه کار درستی نیست که توی جلسه خواستگاری بابونه بیاره چون (میگن بابونه مسکن اعصابه و اینا)مامانم میگه وجهه خوبی نداره حالا نظر شما چیه واقعا باید حساس شد؟شماهم جای من بودین حساس میشدین یا نه؟

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت اتفاقا  درست میگه.  چای بابونه  برای پذیرایی از مهمان نیست  چون میتونه مود ادم رو تغییر بده . در مهمونی دوستانه و خودمونی   اشکال نداره نوشیدنش ولی شما که  خودمونی نیستید باهم فعلا. 

مامانت اتفاقا  درست میگه.  چای بابونه  برای پذیرایی از مهمان نیست  چون میتونه مو ...

نه نیستیم من خودم اصلا برام مهم نبود تا امشب مامانم گیر داد گفت

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس
هاع

مامانت ازوناس که از تو آستینش حرف در میاره برا مردم

وگرنه کاره اونا بد نبوده

ناراحت نشیا صریح گفتم که بدونی اونا ایراد ندارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری