2777
2789
عنوان

رابطمونو فهمیدن😑🤦🏻‍♀️

1098 بازدید | 26 پست

بچه هامای ساله باهمیم مامان باباهامیدونن قصدمون جدیه (البته هنوز خاستگاری نکردن ب خاطر سنمون )بعدقراربود کسی ازفامیل نفهمه دیروز داییم ب مامانم گفته بود لیلا رو نامزد کردین واسه فلانیو ازین جور حرفا ک مامانم ب شدت ناراحت شده چندنفر دیگم باز همینو گفتن چون شهرماکوچیکه خبرا میپیچه زود الان ما اومدیم ی کار کردیم ی بهم خوردگی سوری راه انداختیم ک دوستای اون و من فک کنن بهم خورده وب بقیه بگن ک ما دیگه باهم نیستیم ک ا تو زبونا بیوفته تاشرایط جورشه نامزد شیم الان موندم ک کارمون درست بوده یا نه اصلا باید چکارکنیم خواهرانه مادرانه نمیدونم چی چی راهنماییم کنین😅❤💋

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بنظرم اشتباه کردید که اینجوری تصویر سازی کردید

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙

نه کارتون بده حداقل یه انگشتر میاوردن واست

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اشتباه کردید که اینجوری تصویر سازی کردید

چرا واقعا ودیگ نمیدونم چکارکنیم همههه فهمیدن ی چیزی هست 😭🤦🏻‍♀️

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

اشتباه کردین 

شما که همو میخاین باید نشونت میکردن دیگ نه حرفی بود نه حدیثی، نشون میموندی تا درست تموم شه

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
نه کارتون بده حداقل یه انگشتر میاوردن واست

اخه واقعا سنمون کمه نمیخوام کاری کنیم حداقل تا یسال دوسال دیگه

اخه واقعا سنمون کمه نمیخوام کاری کنیم حداقل تا یسال دوسال دیگه

فقد یه انگشتر میاوردن چه ربطی داره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اینجوری بیشتر رفتین سر زبون که    

ببین اینجور گفتیم ک اومدن خاستگاری ولی من نخواستم

چند سالتونه؟

۲۱

چرا واقعا ودیگ نمیدونم چکارکنیم همههه فهمیدن ی چیزی هست 😭🤦🏻‍♀️

هیچ تاثیری نداره یاعث بدتر شدنشم میشه بگو زودتر بیاد نامزدی

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙