سلام خانما من قبلا یه شماره ایی از یه اقا داشتم ب اسم اقای حسینی ک مسن بودن و اهل تکابن بودن و کرد بودن و طالع نگا میکردن و همه حرفاش واقعی بود و درست میگف.. حالا شمارشو گم کردم کسی داره شماره ایی ازش؟
دوس دارم منم یه روز بیام تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍 که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات.. این آقا دقیق میگف.. ب آبجیم میگف همسر ایندت چشم رنگی هس و دقیق دامادمون چشاش سبزه. یا ب خود من گفتم ستاره تو با این خاستگار الانت نیس و بعد مشخصات شوهر آیندمو گف و دقیق همه چیش همینجوری ک میگف شد
دوس دارم منم یه روز بیام تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍 که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞