2777
2789

میخوام بدونم اگه از کتابی متنی بردارم که همون تیکه رو نویسنده ی کتاب از کسه دیگه ای نقل کرده باشه رفرنس نویسیش داخل متن چجوریه؟

مثلا باید بگم (شریعتی (1393)،به نقل از دانتل(1380)،ص28) ؟؟؟؟   

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از همون کتابی که برداشتی اسم همون نویسنده بزار

یعنی فقط اسمش با سال انتشار و شماره صفحه؟ 

(حسین شریعتی(1393)،ص28) مثلا اینطوری؟

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
نه فقط تو باید کتابی که ازش نوشتی رو ذکر کنی

اسمش با سال انتشار و شماره صفحه فقط؟

یعنی فقط اسمش با سال انتشار و شماره صفحه؟  (حسین شریعتی(1393)،ص28) مثلا اینطوری؟

اسم کوچیک نیاز نیست توی متن بیارید

(شریعتی:۱۳۹۳،۲۸)

اسم کوچک و فامیل در قسمت منابع و ابتدا هم فامیلی بعد اسم

شریعتی؛حسبن(۱۳۹۳)،عنوان کتاب یا مقاله ای که ازش رفرنس دهی میکنید، اسم فصلنامه، شماره فصلنامه، شماره صفحه شروع مقاله و صفحه انتهای مقاله به این صورت صص۳۸-۲۸

اگر کتاب بود هم انتشارات کناب نیازه و تعداد کل صفحات کتاب

مثال؛ انتشارات سمت، صص۴۳۰، تهران

سلام عزیزم خوبین؟ گلم توی یه تاپیکی خوندم که شما برا پرپشت مو از روغن رزماری و بنفشه استفاده کردین ...

سلام عزیزم مدتیه استفاده نمیکنم ولی آره ناثیرش واقعا عالیه رزماری خیلی خوبه من چون سرم گرمه با بنفشه ترکیب میکردم هردو یه میزان میزدم ب ریشه خیلی خوب بود...اگه اینستا داری پیج سوگند و نازلی رو چک کن من خیلی استفاده کردم از پستاشون haircare_sogand...gisou_kamandha 

مرسی مهربونم خیلییی لطف کردی😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم به کارت بیاد❤️