2777
2789
عریزم یعنی چی یعنی اینکه من واسه سرما خوردگی ، دل درد ، و دندون ...بچم رو میبرم پزشک اطفال اشتباهه ...

ی دکتر فوق تخصص اطفال که می دونی کار بلده و خوش اخلاق، نشون کن همیشه بچه رو همون جا ببری، پرونده هم براش اگه لازم باشه تشکیل میدن 

دندون پزشکی هم فقط متخصص اطفال دندون پزشکی، ببر، اونجا هم براش پرونده تشکیل میدن

😐🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت رو درست انتخاب کن من پسرم ۸ سالشه خیلی خیلی اسیر دوا دکتر بودم بخاطر مشکلاتش تابحال همچین چیزی نشده یکبار یه دکتر سر پسرم داد زد در جا خیلی آروم به پسرم گفتم بریم مامان جان برداشتم اومدم بیرون والسلام 

belfijoon هستم                                                                 
منم تنها نداشتم ولی توی نت چند تا خوندم که مادر و پدر رو کردن بیرون و گفتن بچه با دیدن شما بیقراری م ...

اون والدین اشتباه کردن پسر من وحشتناک از دندانپزشکی میترسید چندین حا بردم دیدم استرس داره نذاشتم حتی روی یونیت بشینه بالاخره یه دندانپزشکی فوق العاده پیدا کردم الان پسرم بدون استرس میاد کارهای دندانش رو انجام میده 

belfijoon هستم                                                                 
ببری، متخصص اطفال، این مشکلات پیش نمیات، بعضی از بچه ها خیلی اذیت می کنن و ترسشون نمیشه به هیچ صورت ...

نه بچشم خیلی حرف گوش کن و منطقی ه

آخه دکتر ها وقت صرف نمیکنن . مثلا واسه واکسن توی خارج ، بچه رو آماده میکنن با بازی و بعد واکسن میزنن . ولی اینجا به زور بچه رو نگه میدارن و بچه تقلا میکنه  و نمیتونه خودش رو نجات بده.خوب اذیت میشه و نا امید

بچه من جوریه که اگه باهاش خوش اخلاق باش آروم ه در غیر این صورت اگه اجبار و بد اخلاقی دکتر رو ببینه میترسه و دکتر هم خشن میشه.خوب بچه گناه داره دیگه

نه بچشم خیلی حرف گوش کن و منطقی ه آخه دکتر ها وقت صرف نمیکنن . مثلا واسه واکسن توی خارج ، بچه رو آم ...

واکسن و آمپول تقریبا همه بچه ها مشکل دارن، هیچ جور هم نمیشه بچه رو آماده کرد، 

سیستم ما رو هم بهتره با خارج مقایسه نکنید، چون آدمای ما مهارتش ندارن 

ولی دندون پزشکی رو من همیشه گیش دکتر اطفال که تخصص فقط اطفال می برم، با اینکه خیلی ترسو هست، ولی دکتر اول از نظر روانی آرومش کرد بعد کارش شروع کرد، الان خیلی مشتاق که حتما اونجا بره

😐🤷🏻‍♀️
اون والدین اشتباه کردن پسر من وحشتناک از دندانپزشکی میترسید چندین حا بردم دیدم استرس داره نذاشتم حتی ...

آخه چجوری ترسید ، وحشت میکرد ؟

آخه من یکبار که بچه رو برده بودم واسه آزمایش خون ، گریه کرد ۸ ماهش بود ، بعد یه پسر ۴ ساله از گریه بچشم ترسید و گفت مامان من آزمایش نمیدم .بعد مامان گفت ا ، چیزی نیست که و بچه رو بردن و آزمایش گرفتن ازش و پسرش یکم هم گریه کرد.

ولی بعضی بچه ها رو به زور نگه میدارم در حالیکه بچه وحشت کرده از سرنگ و دکتر و ...

به پسرتون چی گفت  ترسید پسرتون؟ ویزیت رو پس نگرفتید ؟

نه میخواست گلوی بچه رو معاینه کنه بچه عق میزد داد زد وایسا دیگه درجا اومدیم بیرون گور بابای دوزار ویزیت ولی توی سالن انتظارش ببند گفتم اخلاق ندارن دکتر اطفال میشن من دیگه نمیام اینجا 

belfijoon هستم                                                                 
آنه مثلا چی گفتی مشکل من اینه که یاد نگرفتم دفاع کنم از بچم چون خودم تو بچگی کسی ازم دفاع نمی کرد ...

بچم با مامانم تو اتاق خون بود منم رفتم دم درش گفتم این زنه بلد نیست بچمو بیار مامان

بعدم گفتم تو کسیکه بلد نیست بیخود میاد خون میگیره

بعدم ک خون گرفتن گفتم زنیکه بچمو کشت و همینجوری ک میومدم تو سالن هی میگفتم غلط کرد بلد نیست میاد خون میگیره همه نگاهم میکردن😂😂 

نور بر تاریکی پیروز است💪

چرا بخدا حالا.  یه سرچ کن یه لحظه  بزن قصور پزشکی کودکان منم اینها رو خوندم اینجوری دستر ...

چندبار توی بهداشت گاهی کاراموزا موقع واکسن بودن همیشه گفتم نه اینا به بچم واکسن نزنن و نزدن اگ دست میزدن ب بچم دهنشونو سرویس میکردم😐

نور بر تاریکی پیروز است💪