2777
2789

چیز های زیادی توی نت دیدم که بچه رو بردن دکتر واسه ختنه یا دندون پزشکی و آزمایش و ...

و بچه بیقراری کرده و مادره گفته دکتر بزار آرومش کنم بعد ادامه بدید 

بعدش دکتر و پرستارها مادر و پدر رو کردن بیرون و گفتن بزار کارمان رو بکنیم ، ما دکتریم، بلدیم 

بعد هم به علت خطای پزشکی بچه از خونریزی یا ایست قلبی یا ترس و اضطراب وشوکه شدن زیاد اتفاقی براش افتاده ....

من خیلی اضطراب میگیرم از اینکه دخترم رو ببرم دکتر و اونها با بچه م بد رفتاری کنن یا اذیت کنن و من وقتی میخوام چیزی بگم اضطرابببب میگیرم و دست و پاهام میلرزن و نمیتونم حرف بزنم .شما چیکار میکنید در این شرایط با توجه به اینکه دیگه نمیشه به دکتر ها اعتماد کرد

یه بچه سه ماهه رو برده بودن واسه ختنه که پاییز به میکرده و مادرش میگه دکتر چشم هاش یه جوری شده و دکتر اجازه نداده مادرش آرامش کنه و گفته من کارم رو بلدم و بچه به علت دوز بالای لیدوکائین ایست قلبی میکنه و خیلی های دیگه .

کمککک دلم خیلی میتپه  از این فکر ها و بد رفتاری دکتر ها و چه جوری وقتی بچه رو اذیت کرده و مثلا بلد نبودن رگ بچه رو بگیرن چیکار کنیم 

یکبار بچشم رو بردم آزمایش و پرستاره صبحونه نخورده بود و پاهای بچشم رو عین چی گذاشت وسط پاهام که تکون نخوره و بچه طی اون پنج دقیقه که پرستاره میخاست رگ بگیره گریه میکرد و من ترسو هم هیچی نگفتم چون اضطراب گرفته بودم که چی میشه اگه حرفی بزنم و مقصر نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا دکتر چی میخوای ببری عزیزم ؟ دوما بچه رو تنها نزار خب . من پسرم۲ سالشه تا حالا هیچ دکتری نگفته برید بیرون و تنها نمونده اصلا . یا من بودم یا شوهرم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
بابا دیگ اینجورام نیس

چرا بخدا حالا.  یه سرچ کن یه لحظه 

بزن قصور پزشکی کودکان

منم اینها رو خوندم اینجوری دسترسی شدم

بخدا اینقدر میترسم که نگو 

یکبار هم بچه ۸ ماهم رو بردم سونو و سفتتتت گرفتنش و بچه زجر کشی دلم خیلی سوخت که به من نگاه میکرد و من کاری از دستم بر نمی اومد . آخه تابیده بود و همین که سوخت رو شروع کرد بچم ترسید و بیدار سپشد و خاستم بگم بزار دوباره سیرش بدم و نفر بعدی رو راه بنداز فعلا . که خودش گفت حالا که بیدار شده دیگه اشکال نداره ما هم کارمان رو انجام میدیم . دیگه بیدار شد کاریش نمیشه کرد . 

بچه م حالا دو سالشه

والا من زنه بد خون میگرفت کلی دعوا کردم گفتم بلد نیستی بیخود میگیری هیچی نگفت بهم نمیذارم ک بچمو اذ ...

آنه مثلا چی گفتی

مشکل من اینه که یاد نگرفتم دفاع کنم از بچم

چون خودم تو بچگی کسی ازم دفاع نمی کرد و هزار بار دکتر ها ازم آزمایش گرفتن و تیکه تیکه شدم

حتی توی دعوا هم ازم دفاع نمی‌کردم و میگرفتم من مقصرم

حتی واسه زایمان هم یک ساععععت بقیه زدن روم . واسه دانشجو ها و بلد نبودن و اذیت میکردن و من چیزی نگفتم. ترسیدم بدتر دردم بیارن با بخیه زدن

شما چجوری با پرستاره دعوا کردید ؟

من میترسم پرستاره وحشی بشه و من رو کوچیک کنه . اعتماد به نفس این کار رو ندارم هبییی

دکتر چی می خواین ببرین؟ 

والا قبل زیاد دکتر میدادم

واسه چاپ ، قد و وزن و ...

الان دیگه نمیبرن میترسم . جون بچشم موقع معاینه اذیت میشه و گریه میکنه و دست و پا میزنه . واسه آز و سوخت که دیگه نگو طفلکیییی

دوباره خاستم ببرم که ترس به دلم افتاد و قلبم حتی از فکر بهش تپش میگیره

مثلا پزشک ه میگه دست هاش رو سفت بگیر تا گلوش رو ببینم . در حالیکه میتونه گول ش بزنه 

و بچه با دیدن دکتر و اینا میترسه

وقتی بچه رو ببریم دکتر مربوطه، که متخصص همون کار فقط باشه، خیلی کم پیش میات که بچه رو اذیت کنن،  ...

عریزم یعنی چی

یعنی اینکه من واسه سرما خوردگی ، دل درد ، و دندون ...بچم رو میبرم پزشک اطفال اشتباهه ؟ تازه قبلا که بچم رو هر بار پیش یک دکتر اطفال میبردم و هر کدوم هم یه آزمایش مینوشت . نمیدونستم که باید یه دکتر ببری و پرونده تشکیل بده . البته هنوز هم خیلی بلد نیستم 

ببخشید یه سوال " پیش هر دکتری که بچه رو ببرید باید پرونده تشکیل بده یا باید خودتون بگید پرونده تشکیل بده

والا قبل زیاد دکتر میدادم واسه چاپ ، قد و وزن و ... الان دیگه نمیبرن میترسم . جون بچشم موقع معاینه ...

ببری، متخصص اطفال، این مشکلات پیش نمیات، بعضی از بچه ها خیلی اذیت می کنن و ترسشون نمیشه به هیچ صورت کم کرد، دکتر اینجور مواقع مجبوره یکم جدی رفتار کنه، ولی با آزار و اذیت خیلی فرق داره

😐🤷🏻‍♀️
اولا دکتر چی میخوای ببری عزیزم ؟ دوما بچه رو تنها نزار خب . من پسرم۲ سالشه تا حالا هیچ دکتری نگفته ب ...

منم تنها نداشتم ولی توی نت چند تا خوندم که مادر و پدر رو کردن بیرون و گفتن بچه با دیدن شما بیقراری میکنه و اونها هم اعتماد کردن و بعدا دیدن که جای کبودی روی بدن بچه هست که سفت گرفته بودنش که دندون رو پر کنن 

میترسم یه وقت با زور خودشون ما رو بندازم بیرون و اجازه ندن پیش بچه باشیم . هر چند که من قبول نمیکنم هر گز ولی باز از این چیز میترسم.