2777
2789
عنوان

شپش

251 بازدید | 26 پست

ایام عید رفتیم خونه بابام اینا داداشم و دخترش هم اونجا زندگی میکنن الان فهمیدیم ک زن داداشم شپش داشته بچه رو برده پیش خودش اونم گرفته ما نمیدونسیم تا دیروز ک بچه رو بردن دکتر ما ۴روز خونه بابام اینا بودیم بنظرتون ماهم گرفتیم؟؟؟؟

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

چند بار از دیروز تا حالا سرمو چک کردم چیزی توش نبوده فقط وقتی بهش فکر میکنم سرم خارش میگیره😅استرس گرفتم خیلی میترسم ماهم شپش گرفته باشیم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امکانش هست تا زیاد نشدن و تخم نذاشتند سرتونو با اسپند بشورید

سر ولباسام رو یه خاکی میریزم تو فکر مبل وفرش و پتو هام و اینا هستم چیکار کنم

شپش دیر مشخص میشه وقتی زیاد شد میفهمی احتمال زیاد اره 

چند روز طول میکشه؟؟؟ما الان ۵روزه اومدیم خونمون

لباس زیر تو نگاه کن محل شپش اونجاست  اگه شیو نکردی حتما شیو کن  چون میرن اونجا تخم گذاری ...

شپش سر وعانه فرق دارن عزیزم ولی مرسی بازم