2777
2789
عنوان

کسی هس مادرشوهرش نزدیکش باشه بی دلیل هر روز بدون استثنا برن اونجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا معتقدن خرجشون یکی دیگه بده تا پیشرفت کنن جاریم چند سال کلا خونه مادرشوهرم سر میکرد شام و ناها ...

واقعا هم آدم پیشرفت میکنه ماهی کم کمش چهار تومن اضافه بشه به پس اندازت ...چون خوردو خوراک و قبض همینقدر میشه...

آره انگاری مثلا موقع رفتن بعضی وقتا شوهره هس میگه اعصابمو خورد میکنیا...ولی آخه چرا مگه هس همچین کسی ...

نمیدونم واقعا من حالا شوهرم زورم نمیکنه بریم مادرشوهرم خب تنهاس میگه بریم دلی خب واقعا نمیفهمم 

فندقای مامان کی میاید
واقعا هم آدم پیشرفت میکنه ماهی کم کمش چهار تومن اضافه بشه به پس اندازت ...چون خوردو خوراک و قبض همین ...

دقیقا

حاریم پیشرفت کردن الانم با اینکه مادرشوهرم فوت کرده هفته ای دو سه بار تلپ میشن سر پدرشوهرم 

با اینکه پدرشوهرم بعد فوت مادرشوهرم رفت خونه ویلایی روستا

فکر کن پنجشنبه صبح میرن شبم اونجا میخوابن تا جمعه شبش برمیگردن 

مفت خورا پیشرفت میکنن همیشه

دقیقا حاریم پیشرفت کردن الانم با اینکه مادرشوهرم فوت کرده هفته ای دو سه بار تلپ میشن سر پدرشوهرم&nb ...

من که مادرشوهرم برم همش منتظره ببینه کی برمیگردیم...اون دو وعده در ماه هم باید خونت خوب بخوری بری

خب خونواده پدری و مادری من تو شهر کوچیکن 

مثلا زنعموم بلا استثنا میره خونه مامان بزرگم 

یا زنداییم و داییم هرروز میان خونه مامان بزرگم و مادرزنش 

بقیه داییا هر روز نیان یه روز درمیون میان

متعهدم💍                                                                         
من که مادرشوهرم برم همش منتظره ببینه کی برمیگردیم...اون دو وعده در ماه هم باید خونت خوب بخوری بری

خخخخخ فقط این جاریم میره میخوره

به ما رو نمیدن عزیزم

من آخرین غذایی که خونه پدرشوهرم خوردم یکسال و نیم پیش بوده

شانس

دقیقا حاریم پیشرفت کردن الانم با اینکه مادرشوهرم فوت کرده هفته ای دو سه بار تلپ میشن سر پدرشوهرم&nb ...

پدر مادرا همیشه دوست دارن بچه ها دورشون باشن.

و اینکه کار خوبی میکنه جاری شما.چون پدرشوهرتون تنهاست میرن از تنهایی درش بیارن.و آخر هفته تو روستا دور هم خوش بگذرونن.

این حرفتون که مفت خورا گفتید.واقعا زشته

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
ناهار و شام هم؟

بستگی داره چه ساعتی برسن کلا تعارف ندارن یهو زنداییم املت درست میکنه شام دور هم میخورن یا هرچی باشه میخورن ناهارم اگه نگهشون دارن یا از قبل دعوت شده باشن میمونن

متعهدم💍