2777
2789

عزیزم علائمتون چیه ؟؟

منم مشکل شدید دارم 

قبل عید حالم بد شد سردرد شدید ضعف شدید 

موقع پری هم خیلی خیلی اذیت میشم 

دکتر قبل عید بهم آمپول هماتوفر داد تو سرم زد 

ولی حالم هنوز خوب نیست خیلی اذیتم 

شما چقدر کم خونی دارید ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علائمتون چیه ؟؟ منم مشکل شدید دارم  قبل عید حالم بد شد سردرد شدید ضعف شدید  موقع ...

عزیزم علائم من سردرد و سرگیجه، رنگ پریدگی، تپش قلب، خواب رفتن دست و پا، خستگی بی دلیل...

والا خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم با اینکه غذاهای حاوی اهن هم استفاده میکنم و ب تجویز پزشک قرص اهن هم استفاده میکنم اما اصلا فایده ای نداره.

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

هموگلوبین خون شما چند بود ؟؟؟

فرتین خونم 14 هست

دو سال میشه ک قرص اهن میخورم، از جمله قرص فروفورت گاین، فروفورت دئودنال، فیفول.

الان ۴ ماهه فروفورت دئودنال رو شبی ۲ تا میخورم با تجویز پزشک

فرتین خونم 14 هست دو سال میشه ک قرص اهن میخورم، از جمله قرص فروفورت گاین، فروفورت دئودنال، فیفول. ...

وای با این همه قرص آهن خوب نشدی ؟؟؟

منم فریتین م خیلی خیلی پایینه ولی جواد آزمایش ندادم 

چی بگم گلم بازم پیگیر باش من قراره برم دکتر خون اگر چیز مفیدی دستگیرم شد به شما خبر میدم

وای با این همه قرص آهن خوب نشدی ؟؟؟ منم فریتین م خیلی خیلی پایینه ولی جواد آزمایش ندادم  چی ب ...

باشه عزیزم ممنون.انشااله ب زودی درمان بشی

والا منم خیلی وقته تصمیم دارم برم پیش دکتر خون ولی متاسفانه توی شهرمون پزشک خون نیست